Lääkärin kohtalo eli Sairaalan n:o 6 (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Finska
Antal sidor
90
Utgivningsdatum
2021-12-22
Förlag
Saga Egmont
Översättare
Emil Mannstén
ISBN
9788726996258
Lääkärin kohtalo eli Sairaalan n:o 6 (e-bok)

Lääkärin kohtalo eli Sairaalan n:o 6 E-bok

E-bok (EPUB), Finska, 2021-12-22

Styckköp

73

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Venäläinen Andrei Jefimitsh Ragin työskentelee mielisairaalan ylilääkärinä mutta ikävystyy, sillä kaipaa älyllistä seuraa. Yllättäen sairaalan huone numero kuusi vastaa hänen toiveeseensa. Siellä asuu Ivan Gromov, entinen oikeudenpalvelija, jota vainoaa muisto kahlevankien näkemisestä. Ivan pitää itseään kuvitelmissaan murhaajana, ja siksi hänet on suljettu mielisairaalaan.

Lääkäri Andrei alkaa viihtyä huoneessa jututtamassa Ivania, joka haastaa hänen käsityksensä kärsimyksestä. Samalla kylällä aletaan ihmetellä, sopiiko Andrei sittenkään johtamaan sairaalaa. Andrei alkaa nähdä maailman enemmän ja enemmän mielisairaan kaverinsa tavoin, eivätkä lääkäri ja potilas eroa lopulta toisistaan yhtä paljon kuin voisi kuvitella.

Anton Tsehovin merkittävä pienoisromaani johdattaa lukijan syvällisten kysymysten äärelle. Elämä ja sen kärsimykset ovat arvaamattomia, eivätkä sairas ja terve eroa toisistaan tarkkarajaisesti.

Anton Tsehov (1860-1904) oli venäläinen näytelmä- ja novellikirjailija, joka kuuluu lyhytproosan mestareihin. Tsehov toimi myös lääkärinä kirjailijantyönsä rinnalla.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anton T?Ehov