Parissyndromet (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (371.1 MB)
Språk
Svenska
Serie
Böckerna om Axel Turner
Inläsare
Mitcho Batalov
Utgivningsdatum
2023-07-29
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788727048338

Parissyndromet Ljudbok

(1 röst)
Ljudbok,  Svenska, 2023-07-29

Styckköp

129
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Tredje delen i Sten Wennerströms populära deckarserie!

I Paris ska en sällsynt kokbok auktioneras ut och Axel Turner beger sig dit med förhoppning om att ropa in boken. Där möter han auktionshusets specialist, Paola Christobaldi. De blir snabbt privata och Axel förstår att Paola kan vara indragen i en ljusskygg hantering. Till följd av den arabiska våren smugglas stöldgods in för att säljas i Paris, och Paola har stort inflytande över vad som kommer ut på marknaden. Fram tills den dag då hon hittas död i sitt hem.

Axel Turner finner sig återigen motvilligt inblandad i ett mystiskt dödsfall, som den här gången drar in honom i arbetet med den franska säkerhetstjänsten. Hans arbete leder honom närmare de makthavare som engagerat Paola i kampen mot brottsligheten, ett arbete där han finner hjälp inte bara hos sin hyresvärdinna Corinne utan även hos ett antikt, venetianskt glasfat.

Sten Wennerström, född 1955, är ekonom och statsvetare med bakgrund inom finans och media. Han debuterade 2009 med 'Grisen' som blev den första i serien om agenten Axel Turner.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sten Wennerström