Vid avgrundens rand (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (264.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Västervikserien
Inläsare
Hanna K Schmitz
Utgivningsdatum
2023-11-28
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788727102825

Vid avgrundens rand Ljudbok

(17 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2023-11-28

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Vid det gamla Lucernaområdet i Västervik driver den hårt arbetande mekanikern Stefan Karlsson en liten bilverkstad. Varje dag är en utmaning att få livet att gå ihop för honom, både som småföretagare och småbarnsförälder. Men efter ett oväntat besök av en av Västerviks mest framgångsrika företagsledare börjar framtiden se ljusare ut. Han inser dock snart att allt inte är som det verkar.

På andra sidan stan brottas redovisningskonsulten Anna med ett nytt uppdrag som hon snabbt blir alltför personligt involverad i, på mer än ett sätt. Den här gången verkar inte heller grannen Gunnar kunna komma till undsättning - han är upptagen med att konfrontera sitt eget förflutna ...

'Vid avgrundens rand' är den tredje delen i den spännande Västervikserien där relationer och ekobrott står i fokus och till synes enkla val får stora konsekvenser.

Cecilia Andersson har tidigare haft en yrkeskarriär som redovisningskonsult, med utmaningar, ord och gamla racingbilar som intressen. Sedan några år tillbaka har hon valt att sadla om och satsa på det skrivna ordet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Vid avgrundens rand. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Underbart att få hänga med Anna en stund
    -, 26 december 2023

    Lite segare än tidigare böcker men bra

  2. Såååå bra!
    - (Bunkeflostrand), 12 december 2023

    Spännande, välskriven o alldeles underbar stund! Längtar redan efter nästa!!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Cecilia Andersson