Sommar, hopp och vänskap på Kanelholmen (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (229.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
Kanelholmen
Inläsare
Sofia Berntson
Utgivningsdatum
2022-05-25
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788728030448

Sommar, hopp och vänskap på Kanelholmen Ljudbok

(26 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2022-05-25

Styckköp

119

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
CORNELIA BEHÖVER INGEN betänketid - hon vet att hon måste lämna allting bakom sig. Det oväntade sms:et som precis landat i telefonen känns som ett slag i magen. Lägenheten, jobbet och sakerna betyder ingenting längre. Hon måste fly, någonstans dit avsändaren inte kan spåra henne. Valet faller på Kanelholmen, en avlägsen ö ute i Stockholms pittoreska skärgård. Utan några löften om bostad eller arbete går hon ombord på båten på väg mot sitt nya liv. Det får bära eller brista.

På Kanelholmen möter Cornelia en gemenskap som välkomnar henne med öppna armar. Men ön visar sig också bjuda på utmaningar hon inte kunnat föreställa sig. Vad skulle hennes älskade morfar säga om han såg henne nu? Samtidigt som Cornelias brokiga förflutna kommer allt närmare, snubblar hon själv över ett mysterium. Ett mysterium, som hon inte kan låta bli att försöka lösa.

SOMMAR, HOPP OCH VÄNSKAP PÅ KANELHOLMEN är den första delen i en serie om livet, kärleken och människorna på den härliga ön Kanelholmen i Stockholms skärgård.

YVONNE EHN är född och uppvuxen i Danderyd, norr om Stockholm. Ett fotbollsstipendium tog henne till New Hampshire, USA, där hon studerade till grafisk formgivare och jobbade inom tryckeribranschen. Efter att ha bott flera år i Nyköping är Yvonne tillbaka i Stockholm. Hennes kärlek till djur gör att hon en dag hoppas kunna adoptera en hund som behöver ett nytt hem. År 2019 gjorde Yvonne sin författardebut.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Sommar, hopp och vänskap på Kanelholmen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Mysig feelgood
  veronicas_bok_bak_liv, 20 juni 2022

  Det oväntade sms:et kom som ett slag i magen, Cornelia behöver ingen väntetid, hon måste bort, valet blir Kanelholmen, en ö mitt ute i skärgården. På den pittoreska ön möts Cornelia med öppna armar men hon bjuds också på utmaningar.

  Det här är en mysig och härlig feelgood med inslag av alla de ingredienser som behövs för att bli en feelgood och jag som läsare får den där varma härliga känslan i kroppen - som en varm kram. Det är en lättlyssnad bok med mycket sommarkänsla från skärgå... Läs hela recensionen

 2. Lättsam
  Bokdjungeln , 29 maj 2022

  Nu var det väldigt längesen jag lyssnade på en ljudbok. Det har mest blivit poddar för mig. Men när jag nu lyssnade så tyckte jag att det var mysigt. Jag har varit på promenad, hållit på i trädgården, städat osv och ljudboken har fått vara med. Jag tycker att boken är så pass lättsam att en absolut kan göra annat medan boken är igång.
  Jag brukar alltid dra upp hastigheten på både poddar och böcker då jag annars tycker att det går lite väl långsamt. Men i den fart jag hade så hade uppläsa... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Yvonne Ehn