Hämndens ansikte (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (279.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
Hämnd - Trilogin (del 3)
Inläsare
Björn Löfgren
Utgivningsdatum
2021-11-23
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788728093900
Hämndens ansikte (ljudbok)

Hämndens ansikte Ljudbok

(13 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2021-11-23

Styckköp

127

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Det är ett skakat samhälle som försöker samla ihop spillrorna efter höstens terrordåd. Återhämtningen tar sin tid - och tid är något man inte längre har. Utan någon riktig andningspaus kastas man plötsligt in i en ännu en kaosartad karusell, när ett illavarslande brev dyker upp hos både polis och media. En känd profil sägs ligga död i sin bostad. Vad kommer hända härnäst? Och vem är det egentligen som ligger bakom alltihop?

Den styrande makten börjar plötsligt inse att man nått vägs ände. De måste nu försöka sig på ett samarbete som tidigare varit helt otänkbart. För att besegra en hänsynslös motståndare krävs det en hänsynslös allierad - någon som tänker likadant. Frågan är bara var man hittar en sådan...

'Hämndens ansikte' är den tredje och sista boken i Hämndtrilogin av Lennart Matikainen och Rickard Carlsson. Serien är baserad på verkliga händelser, men innehållet är helt och hållet fiktivt.

Lennart Matikainen är författare, föreläsare och relationscoach känd från TV. Rickard Carlsson är före detta elitidrottsman på landslagsnivå, ubåtsofficer, egen företagare och företagsledare. Han utbildar och föreläser om företagsutveckling och personlig utveckling.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Hämndens ansikte. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra å en autentisk beskrivning
    Dick Jonefelt, 17 december 2021

    Tror att innehållet i denna bok kan vara en realistisk verklighet om de styrande inte lämnar den nazistiska inslagna vägen..

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna