Familjelycka (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-12-28
Förlag
Saga Egmont
Översättare
Göte Bjurman
ISBN
9788728094549

Familjelycka E-bok

E-bok,  Svenska, 2021-12-28

Styckköp

127

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Mascha är sjutton år och lever med sin yngre syster Sonja i ett gammalt hus i Pokrowsk. Innan deras mor plötsligt dog var tanken att de skulle flytta in till staden. Nu är allting osäkert. Men så kommer grannen och familjevännen Sergei på besök. Han är trettiosex år och därmed betydligt äldre än Mascha. Ändå kan hon inte hjälpa att hon blir förälskad i honom. Och det visar sig snart att han känner likadant för henne.

Mascha och Sergei gifter sig, men det dröjer inte länge förrän äktenskapet stöter på problem. Att Sergei föredrar det stilla livet passar inte alls hans unga hustru. Hon vill känna på utelivet i den ryska societeten och vara balens drottning - alla de saker som Sergei skyr som pesten. Är deras personligheter egentligen alldeles för olika? Kan deras relation överleva Maschas strävan efter något mer?

Lev Tolstoj (1828-1910) var en av den ryska litteraturens mästare, och en förgrundsgestalt för den ryska realismen. Han är bland annat känd för att ha skrivit klassiker som Anna Karenina och Krig och fred.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lev Tolstoj