Modellmamman - Små storlekar och stora kärlekar (e-bok)
Ingår i kampanjer:
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-09-14
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788728129364
Modellmamman - Små storlekar och stora kärlekar (e-bok)

Modellmamman - Små storlekar och stora kärlekar E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2022-09-14
65 119 Du sparar 54 kr!
Läs i Bokus Reader för iOS och Android.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
MODELL OCH MAMMA MED HELA VÄRLDEN DÄREMELLAN

Emilia lever livet som fotomodell i New York när hon blir gravid och ställs inför ett ultimatum: karriär eller familj? Med bröstmjölkspumpen i handväskan flyger hon mellan blöjbyten i Sverige och internationella modelluppdrag på exotiska platser. Mellan det trygga äktenskapets fredagsmys och spännande flörtar på Manhattans exklusivaste cocktailpartyn.

Emilia vill vara en närvarande mamma, en tillgiven fru och en duktig dotter för sin sjuka pappa - samtidigt som hon drömmer om att lyckas i den krävande modevärlden. Det är alltså mycket som ska falla på plats, och snart hopar sig utmaningarna, både på hemmaplan och i karriären.

Inspirerad av sitt eget liv som internationell fotomodell och att samtidigt bli förälder skriver Veronica Larsson uppriktigt, ärligt och med glimten i ögat om mammahjärtat och modet att våga följa sina drömmar.

VERONICA LARSSON är en svensk författare. Efter flera år som fotomodell debuterade hon 2019 med 'Hjärtan på tråd.' Veronica lever i Malmö med sin familj.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Veronica Larsson

  • Adrians skafferi : familjens bakbok

    Veronica Larsson

    "Adrians skafferi - familjens bakbok" är uppföljaren till den prisbelönade kokboken. Denna bakbok bjuder på en massa härliga recept som uppskattas av både stora och små. Med enkla steg-för-steg anvisningar och underbara bilder bakas det ...

  • Hjärtan på tråd

    Veronica Larsson

    När Eva fyller 40 hamnar hon i en sits hon aldrig kunnat föreställa sig. Inte nog med att hon går igenom den medföljande ålderskrisen - hon förlorar även sin bästa vän till cancer. Mitt i sorgen får hon i uppdrag att utföra Alisons sista önskan, v...