Modellmamman - Små storlekar och stora kärlekar (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (268.7 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Rachel Mohlin
Utgivningsdatum
2022-06-07
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788728129371
Modellmamman - Små storlekar och stora kärlekar (ljudbok)

Modellmamman - Små storlekar och stora kärlekar Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2022-06-07

Styckköp

119

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  119
 • Skickas inom 2-3 vardagar
  249
Visa alla 2 format & utgåvor
MODELL OCH MAMMA MED HELA VÄRLDEN DÄREMELLAN

Emilia lever livet som fotomodell i New York när hon blir gravid och ställs inför ett ultimatum: karriär eller familj? Med bröstmjölkspumpen i handväskan flyger hon mellan blöjbyten i Sverige och internationella modelluppdrag på exotiska platser. Mellan det trygga äktenskapets fredagsmys och spännande flörtar på Manhattans exklusivaste cocktailpartyn.

Emilia vill vara en närvarande mamma, en tillgiven fru och en duktig dotter för sin sjuka pappa - samtidigt som hon drömmer om att lyckas i den krävande modevärlden. Det är alltså mycket som ska falla på plats, och snart hopar sig utmaningarna, både på hemmaplan och i karriären.

Inspirerad av sitt eget liv som internationell fotomodell och att samtidigt bli förälder skriver Veronica Larsson uppriktigt, ärligt och med glimten i ögat om mammahjärtat och modet att våga följa sina drömmar.

VERONICA LARSSON är en svensk författare. Efter flera år som fotomodell debuterade hon 2019 med 'Hjärtan på tråd.' Veronica lever i Malmö med sin familj.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Veronica Larsson

 • Hjärtan på tråd

  Veronica Larsson

  När Eva förlorar sin bästa vän i cancer och samtidigt närmar sig en 40-årskris kan livet inte bli mycket värre. Men när hon får i uppdrag att fullfölja Alisons sista vilja i New York tar livet en oväntad vändning. Nils och barnen får stanna hemma ...