I hagtornens skugga (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-03-15
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788728137963

I hagtornens skugga E-bok

E-bok,  Svenska, 2022-03-15

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Tomas har fyllt 13 år och bor i en villaförort utanför Stockholm tillsammans med sin familj. På ytan verkar allt vara fridfullt och idylliskt i den unga pojkens liv, men tillvaron blir långt ifrån enkel när barndomen upphör och puberteten gör sin entré. Under sommarens varmaste veckor får vi följa Tomas resa in i ungdomens tid, samtidigt som tryggheten mynnar ut i en främmande osäkerhet. Mycket tycks vara annorlunda den här sommaren och Tomas känner sig som en helt annan människa. Puberteten påminner om ett virus; det kliar och svider innanför huden. Nu står han helt ensam i sina tankar och funderingar om livet, och om flickor. Hur ska han egentligen bete sig?

I hagtornens skugga är en fristående fortsättning på den kritikerrosade romanen Drömmarnas hus.

Martin Arnesen, född 1953, är en svensk författare bosatt i Stockholm. Arnesen har skrivit den hyllade barndomsskildringen Drömmarnas hus (1983), och uppföljaren I hagtornens skugga (1998).
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Martin Arnesen

  • Drömmarnas hus

    Martin Arnesen

    Femåriga Tomas hela värld består av familjens villa. Huset är beläget en bit ifrån stan, med stor trädgård som har träd överfulla på frukt och ringas in av en stor häck. På andra sidan häcken ligger den stora vägen, och där slutar Tomas värld. För...