Maj, en tant med turbo (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-02-28
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788728264027
Maj, en tant med turbo (e-bok)

Maj, en tant med turbo E-bok

E-bok,  Svenska, 2022-02-28

Styckköp

97

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Det blir gärna lite trist och färglöst på servicehemmet Smultronet i Mariestad, där 86-åriga Maj bor. Allting skulle nog vara frid och fröjd om hon var en sådan person som låter saker och ting vara som de är, men sådan är hon inte. Inte på långa vägar.

Det är upplagt för missöden när tant Maj får för sig att liva upp vardagen på de mest spektakulära vis. För vad kan egentligen gå fel när man bestämmer sig för att köpa neonfärgade gardiner och hänga upp dem i matsalen, mitt i natten? Tja, till exempel så kan gardinstången lossna, slå sönder fönsterrutan i härdat glas och sprida glassplitter som fastnar i hela håret. Men vad gör väl det när man är snabb som blixten, både i benen och i skallen? Det är inte första gången Maj hamnar mitt i stormens öga - och det lär inte bli den sista. För Maj, hon är en tant med turbo ...

Annelie Strömbergs första roman för vuxna är en fartfylld, skruvad och hejdlöst rolig berättelse om en dam i sina bästa år och hennes vilda framfart på ett intet ont anande servicehem.

Annelie Strömberg, född 1982, är en svensk författare från Gullspång. Som barn gick hon gärna runt i skogen och fantiserade, vilket lade grunden till hennes framtid som barnboksförfattare. Annelie bor numera i Mariestad tillsammans med sin familj.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Annelie Strömberg