75 mil till Berlin (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (332.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
Svenssons buss
Inläsare
Oscar Askelöf
Utgivningsdatum
2022-10-20
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788728396506
75 mil till Berlin (ljudbok)

75 mil till Berlin Ljudbok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2022-10-20

Styckköp

119

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Samuel och hans barndomsvänner Joakim och Freddie bor av en ren slump i Berlin. Joakim vill egentligen återvända till Göteborg och jobbet som matematiker, medan Freddie drömmer om att komma in på en musikalutbildning i London. När Samuel kommer på idén att de ska starta ett bussbolag och anordna paketresor till Berlin är hans vänner därav lite motvilliga.

Allt eftersom deras företag Svenssons buss kommer igång sätts en rad av händelser i rullning som kommer att skaka om killarnas liv rejält. Vem är hon egentligen, den enda flickan som någonsin tackat nej till en träff med Samuel? Ska Freddie någonsin fatta mod att bjuda ut den danska receptionisten som han är övertygad om är hans livs kärlek? Och är Joakims vänskap med ingenjörsstudenten Daniel verkligen vad den utger sig för att vara?
Och den största frågan av allt - kommer det nystartade resebolaget splittra trion eller blir det den framgångssaga Samuel drömmer om?

'75 mil till Berlin' är en underhållande roman skriven med glimten i ögat. Men det är också en berättelse om relationer, vänskap och kärlek samt vikten av att kämpa för sin dröm.

Jenny Hansson är en svensk författare, skrivcoach och lektör. Hon skriver främst feelgood-böcker, och debuterade med romanen Mytomanen på Madeira (2022).
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av 75 mil till Berlin. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Härlig bladvändare
    Snezana Lindskog, 27 januari 2023

    Vi klickade direkt jag och Jenny Hanssons "75 mil till Berlin". Tre killar, barndomsvänner, tre trovärdiga karaktärer och ingen av dem är felfri. Jag fäste mig vid alla tre. Jag blev arg när de tänkte fel och blev besviken när de inte förstod vad livet erbjöd. Skriver jag mer så spoilar jag. Jag älskade att vara i Berlin med killarna och inne i Jennys berättelse. Det här är en bladvändare.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jenny Hansson