Minnet av Sara (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (350.1 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Johanna Hermann Lundberg
Utgivningsdatum
2022-07-26
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788728414828
Minnet av Sara (ljudbok)

Minnet av Sara Ljudbok

(9 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2022-07-26

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    129
Visa alla 1 format & utgåvor
Illgärning och samvete föder skam och lögn. Ofta blir ånger och osanning nästa gärnings föräldrar ...

När Julia lämnas av sin man befinner hon sig i kölvattnet efter en svår depression, fylld av panikattacker och återkommande drömmar. Hon är dock fast besluten att komma på fötter så att sonen ska få bo hos henne igen. Julia bestämmer sig för att ta ett jobb som lärare i sin barndomsstad, Uppsala, men glädjen över en nystart har fördunklats av beskedet att hennes ungdomskärlek Per Stenlund tagit livet av sig.

I Uppsala sveps hon snabbt in i ett ouppklarat försvinnande, en händelse där Julia misstänker att hon själv spelat en framträdande roll. Vad var det egentligen som hände Sara? Och har försvinnandet kopplingar till Pers död? Julia tvingas inte bara att kämpa för sin son, hon upptäcker också att de gamla vännerna inte sagt sanningen om det som hände en sommardag tjugofem år tidigare.

"Minnet av Sara" är en fängslande spänningsroman som utforskar hur långt en människa är villig att gå för att hålla hemligheter begravda.

Michael Tamelander är författare av ett antal militärhistoriska verk, däribland 'Avgörandet ögonblick' med Niklas Zetterling, 'Havets vargar' med Jonas Hård af Segerstad, samt egna böcker som 'Dambusters' och 'Waterloo'. Sedan några år tillbaka arbetar Michael på en äventyrsserie i åtta delar, mellan vilka han och Åsa skrivit Minnet av Sara. Han bor i Uppsala och till vardags verkar han inom detaljhandeln.

Åsa Ågren är uppvuxen i Uppsala och skulle egentligen bli forskare, innan livet kom emellan. Hon är just nu bosatt i södra Tyskland med två älskvärda tonåringar, en knasig hund och två kinkiga katter. Hon är verksam som frilansande lektör.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna