En stjärna tänds (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (235.7 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Kim Rhedin Hüttner
Utgivningsdatum
2022-12-13
Förlag
Saga Egmont
Översättare
Sonja Melinder
ISBN
9788728425855

En stjärna tänds Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2022-12-13

Styckköp

129
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Sir Blaine Belding, framgångsrik kirurg och evig ungkarl, var respekterad av sina kollegor och omtyckt av sina vänner. Sedan kom Virginia Coley in i hans liv. Virginia; en berömd TV-stjärna som var så vacker att Blaine föll pladask, och trots hans omgivnings tydliga ogillande så gifter han sig med henne. Men han märker snart att Virginia är lika självisk och hård som hon är vacker och äktenskapet blir inte som han önskat. Problemen blir bara värre när han träffar en annan, en kvinna som inte bara inspirerar honom med sitt mod och mildhet men väcker också en kärlek starkare än något han upplevt förut. Kommer kärleken segra, eller är han dömd att lida av konsekvenserna av hans val för resten av livet?

Netta Musketts romaner för läsaren tillbaka till efterkrigstidens England och är fyllda med kärlek, intriger och passion.

Netta Muskett var en engelsk romanceförfattare. Under sin livstid skrev hon mer än 60 romaner, och hon vad medgrundare och vicepresident till Romantic Novelists' Association som skapade priset Netta Muskett Award i hennes ära.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Netta Muskett