Victor & Los (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2023-03-09
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788728544853

Victor & Los E-bok

E-bok,  Svenska, 2023-03-09

Styckköp

119
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Den klipska affärsmannen Lars Victor har gått från toppen till botten. Det enda han har kvar av sin forna förmögenhet är hans numera tomma våning på Karlaplan och en längtan efter att ännu en gång nå nya ekonomiska höjder.

Statstjänstemannen Ragnar Los har däremot alltid varit en förlorare som ödet njutit av att trycka ner. Efter att ha blivit av med allt - jobb, hem, fru och värdighet - är tron på ett bättre liv som bortblåst, men det förändras när han möter Victor.

Ett oväntat möte utanför ett kafé leder till att Los bjuder främlingen Victor på lunch med de enstaka kronor han har kvar. En liten handling som kommer förändra hela deras liv. Utan något mer att förlora är de båda villiga att riskera allt. Tillsammans ger de sig återigen in i en värld av pengar, politik och lurigt spel men denna gången vägrar de att misslyckas.

Författaren och journalisten Bengt Ericson (1947) har under sin långa karriär mött och intervjuat större delen av Sveriges maktpersoner. Han har bland annat arbetat som ansvarig utgivare för Dagens Industri och som chefredaktör för Veckans Affärer. År 1991 tilldelades han det Stora Journalistpriset för hans skarpa och grundliga artiklar.

EPUB3: Reflowable
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »