Mitt hjärtas hem (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (316.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
I Roslagens famn
Inläsare
Katharina Cohen
Utgivningsdatum
2023-06-13
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788728573006

Mitt hjärtas hem Ljudbok

(7 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2023-06-13

Styckköp

129
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
För Amanda Godvinsson börjar allt äntligen falla på plats och hennes bröllop med charmiga engelsmannen Jasper är bara några månader bort. Det har inte varit en enkel väg dit, men nu verkar det som att hon kommer få det lyckliga slut hon alltid hoppats på. Men under en helg ute i stugan på Björknäs utanför Norrtälje springer hon rätt in i sitt förflutna: Daniel.

Daniel har blivit inbjuden till en avslappnande helg på landet av sin kollega Martin, när Amanda uppenbarar sig i stugan bredvid. Trots åren som gått är Daniel helt oförberedd på att träffa Amanda igen och deras möte väcker något i dem båda som de helst velat glömma, och gamla sår rivs upp på nytt. Men det är dags att gå vidare en gång för alla, de måste tala ut om det som hände för åtta år sedan så de båda kan få en chans att läka. Men ju mer tid de spenderar tillsammans desto mer börjar de undra - vill de verkligen gå vidare?

'Mitt hjärtas hem' är en romantisk berättelse om förlorad kärlek och andra chanser.

Maria Arell är en svensk romanceförfattare bosatt i Hälsingland. Hon skriver om starka kvinnor, stora känslor och lyckliga slut.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Maria Arell