Ett sicilianskt gardenparty (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Böckerna om Axel Turner
Utgivningsdatum
2023-02-01
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788728581766

Ett sicilianskt gardenparty E-bok

E-bok,  Svenska, 2023-02-01

Styckköp

78
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
I väntan på att skilsmässan med Karolin ska gå igenom har vinagenten, vinskribenten och livsnjutaren Axel Turner hyrt sig en bostad uppe i den Sicilianska staden Taormina. Han sliter med uppgiften att skriva en bok om sina många självpåtagna uppdrag för diverse säkerhetstjänster när han överraskas av sin gode vän, byråchefen vid Säpo Peter Hasselblad.

Peter berättar att element inom den Sicilianska maffian bedriver en dödlig trafik av vapen och droger mellan Balkan och Sverige. Det finns alltså en länk mellan de kriminella gängens skjutningar i förorterna och den sicilianska maffian. Huvudmannen är den notoriske "Il Serpente" eller Ormen, Europas mest eftersökte smugglare.

Axel varnas för att beblanda sig, men trots det befinner han sig snart farligt nära Siciliens maffiamedlemmar och dras ännu en gång in i ett spel på liv och död.

Sten Wennerström, född 1955, är ekonom och statsvetare med bakgrund inom finans och media. Han debuterade 2009 med 'Grisen' som blev den första i serien om agenten Axel Turner.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sten Wennerström