Barnsoldaten (e-bok) NY
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Rakel Vrede
Utgivningsdatum
2024-01-24
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788728589243
Barnsoldaten (e-bok)

Barnsoldaten E-bok

E-bok,  Svenska, 2024-01-24
78
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
"Barnsoldaten" är den andra och fristående delen i Cecilia Sahlströms serie om polisen Rakel Vrede.

När Malmöpolisen genomför en razzia mot människohandlare lyckas de frita en grupp kvinnor från en gammal rivningskåk. Bland kvinnorna finns en 15-årig flicka från Nigeria. Flickans bakgrund är helt okänd och hennes aggressiva utagerande ett mysterium. Fallet överlämnas till Rakel Vrede och Niklas Röding. Samarbete har aldrig varit Rakels styrka, men med Niklas vid sin sida är hon villig att uthärda sina kollegor på människohandelsgruppen för att hjälpa flickan.

Genom de första förhören avslöjas det att männen som gripits vid razzian bara är en liten del av ett större kriminellt nätverk. Försöken att få information ur den okända flickan är inte särskilt lyckade och frågorna blir bara fler och fler. Vad har hon varit med om, och hur kom hon till Malmö? Ledtrådarna tyder på en smugglingskedja av internationella proportioner.

Ju mer Rakel gräver i fallet, desto tydligare blir det vilken typ av sadistisk organiserad brottslighet hon har att göra med. När flickan plötsligt försvinner är det uppenbart: hennes kidnappare är inte villiga att släppa taget om henne.

Cecilia Sahlström, född 1960, är en svensk författare och föreläsare bosatt i Lund. Sahlström har 20 års erfarenhet inom polisyrket, och hennes expertis har lagt grunden för hennes böcker som har hyllats för dess autentiska skildringar av polisutredningar. "Barnsoldaten" är andra boken om Malmöpolisen Rakel Vrede.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Cecilia Sahlström