Onda anslag (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Rallarliv
Utgivningsdatum
2023-03-17
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788728591772

Onda anslag E-bok

E-bok,  Svenska, 2023-03-17

Styckköp

129

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Robert Stark har fått ett svårt uppdrag. Han skall tillsammans med Odd Syversen och Mari Rus spionera på en rysk general som vill bryta Finland ur Ryssland och själv bli finsk härskare. För att få råd med sitt krig försöker han komma över guldet från de svenska provbrytningarna i Norrland.

Robert har försökt protestera, för han vet att ett sådant uppdrag betyder att han måste döda. Det vill han inte, men man ger honom inget val.
Han kommer till en märklig by inne bland fjällen och finner snart att den ryske generalen har mäktiga vänner. Med hjälp av en prostituerad kvinna lyckas han komma en väldig konspiration på spåren. Han blir farlig för dem - och måste dö.

Än en gång finner han också kärleken. Men skall den hettan släckas i det isiga, stormpiskade landskapet där det i övrigt mest bara finns hat och girighet.

Detta är sista boken i serien om Robert Stark - den unge, vackre pojke som i slutet av 1800-talet blev rallare och en kvinnornas gunstling för att han var så olik andra män.

Kjell Erling Genberg (1940-) är en svensk författare och manusförfattare från norra Hälsingland. Enberg är främst känd för sina deckarromaner, westernromaner och sin otroliga produktivitet som författare.

EPUB3: Reflowable
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Kjell E Genberg