Autos (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Tyska
Serie
Minifakta på lättläst tyska
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
16
Utgivningsdatum
2017-08-13
Förlag
Nypon förlag
Översättare
Eileen Petersmann
Originaltitel
Turbine, Danmark
Dimensioner
212 x 143 x 2 mm
Vikt
66 g
ISBN
9788740600506
Autos (pocket)

Autos

Pocket Tyska, 2017-08-13
129
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
I den här boken kan man läsa om snabba bilar, gamla bilar, bussar och lastbilar. Man får veta vilken bil som är vanligast i Sverige, vilka olika bilar det finns och vad det är som gör att en bil kan köra.

Detta är en faktaserie i ämnen så vitt skilda som bilar, fotbollsspelare och djur. Böckerna som har mjuka pärmar har lite text men mycket bilder. Tack vare den lättillgängliga formen, det enkla språket och de intressanta ämnena väcker böckerna läslust hos såväl yngre som äldre läsare.
Syftet är att stimulera de elever som föredrar fakta framför fiction. Färg och form är speciellt framtaget för att locka till vidare läsning.

Solen skiner alltid! Och den är nödvändig för allt liv på jorden. Alla känner till solen, men det finns mycket vi inte vet om den. Till exempel hur varm den är eller hur långt bort den ligger.

En serie extra lätta faktaböcker framtagna för de allra mest läsovana eleverna. Med lite text men mycket bilder uppmuntrar böckerna till läsning. Tack vare den lättillgängliga formen, det enkla språket och de intressanta ämnena väcker böckerna läslust hos såväl yngre som äldre läsare.
Gemensamt är också att de har en innehållsförteckning och ibland förekommer mycket enkla diagram, som i en traditionell faktabok. Färg och form är speciellt framtaget för att locka till vidare läsning.

Boken finns på svenska (Minifakta om bilar; med hårda pärmar), på tyska (Autos), och på engelska (Cars).
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Autos
  2. +
  3. Löwen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Löwen av Per Straarup Søndergaard (pocket).

Köp båda 2 för 258 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Autos