De rättfärdiga (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (484.7 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Dan Kandell
Utgivningsdatum
2019-04-30
Förlag
Jentas
Översättare
Mai Broddvall
ISBN
9788742800485
De rättfärdiga (ljudbok)

De rättfärdiga Ljudbok

(1 röst)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2019-04-30

Styckköp

164

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Världens undergång närmar sig ... Med ett mord i taget

En tonårig datahacker stryps i Mumbai. En högerextremist dödas i ett avlägset skjul i Montanas obygder. En välbärgad affärsman mördas i Thailand. En hallick i Brooklyn hittas knivhuggen till döds och mystiskt inlindad i en brun svepning. New York Times-journalisten Will Monroes efterforskningar ger honom snabbt ett antal ljusskygga fiender, som kidnappar hans fru och håller henne tillfånga i de judiska kvarteren i New York. För att finna ett samband mellan morden och rädda sin fru, tar han hjälp av sin gamla flickvän, TC, en excentrisk konstnär och kabbala-expert. Medan antalet döda stiger följer de ett spår med ledtrådar som obönhörligen leder till gamla texter innehållande en profetia med löfte om att rädda eller göra slut på världen. Vad kommer att hända när den hemlighet som har hållit världen i säkerhet i tusentals år avslöjas för alla?
De rättfärdiga är en berättelse som är lika skrämmande som den är underhållande - omöjlig att lägga ifrån sig!Sam Bourne är en pseudonym för den prisade brittiske journalisten Jonathan Freedland. Han skriver regelbundet i Guardian, London Evening Standard och The Jewish Chronicle och arbetar även på BBC Radio 4.
De rättfärdiga är en intensiv thriller fylld av action, gåtor och spänning. Sam Bourne tar läsaren djupt in i religionens dolda värld, med mysticism och bibliska profetior. I England toppar boken listorna sedan månader tillbaka och har hittills sålt i mer än 200 000 exemplar.

Den bästa thriller jag läst på åratal.
Morgan Piers
LÄS DEN! Sam Bourne har skapat en explosiv, teologiskt precis berättelse.
Daily Mirror
En given succé ... en bok att sträckläsa ... De rättfärdiga har en bästsäljares alla ingredienser.Daily Express
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sam Bourne