Vilseledd (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (423.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Mörka föraninger (del 4)
Inläsare
Magdi Saleh
Utgivningsdatum
2020-02-14
Förlag
Jentas
Översättare
Elisabet Fredholm
ISBN
9788742800928
Vilseledd (ljudbok)

Vilseledd Ljudbok

(2 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2020-02-14

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Davids fru Jan försvinner när familjen besöker en nöjespark. Polisen hittar inga spår efter henne, och misstänker att det är David som mördat Jan. I ett försök att rentvå sig själv börjar han göra egna efterforskningar. Men inget av det han hittar stämmer överens med den Jan han känt och älskat i flera år. David tvingas ställa den mycket obehagliga frågan: känner han verkligen personen han är gift med?

Den kanadensiske deckarförfattaren Linwood Barclay är en mästare på att skildra hur vardagen på ett ögonblick kan förvandlas till en mardröm. Hans deckare säljer i miljontals exemplar världen över och har översatts till över 25 språk.

Var har Linwood varit hela mitt liv? Han har skrivit den bästa thriller jag har läst på fem år. Jag kunde bokstavligen talat inte lägga den ifrån mig.
Stephen King

Varning för sträckläsning.
Expressen

Äntligen, en fempoängare! ... Storyn är träffsäker, vasst skriven och konstigt nog ibland humoristisk i allt elände. Rekommenderas!
Norran

En välskriven berättelse med hög spänningsfaktor och med en trovärdig intrig, där personerna och miljöerna är övertygande skildrade.
BTJ

När man tror att det värsta har hänt stegrar det ännu ett snäpp. Naglarna är nätt och jämnt i behåll när sista sidan är läst.
Smålänningen
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Linwood Barclay