Princess Ai 1 (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Princess Ai (del 1/3)
Läsålder
12-15 år
Antal sidor
192
Utgivningsdatum
2006-01-01
Upplaga
1
Förlag
Mangismo
Översättare
Elisabeth Fryking
Originalspråk
Japanska
Originaltitel
Princess Ai 1
Medarbetare
Love, Courtney, D. J. Milky
Illustratör/Fotograf
Misaho Kajiradou
Illustrationer
ill.
Dimensioner
198 x 125 x 18 mm
Vikt
160 g
SAB
uHci
ISBN
9788763930734
Princess Ai 1 (pocket)

Princess Ai 1

Pocket Svenska, 2006-01-01
67
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Princess Ai är ett sensationellt samarbete mellan den japanska mangaskaparen Misaho Kujiradou, musikern D.J. Milky och den kontroversiella rock- och filmstjärnan Courtney Love.
Misaho Kujiradou började teckna serier som 10-åring och insåg snart att det var det hon ville leva på. År 1997 debuterade hon i månadstidningen South och har sedan dess tecknat en lång rad serier, av vilka Princess Ai är bland de populäraste.
D.J. Milky är både mangaskapare och barnboksförfattare, men först och främst musiker, vilket kan höras på Milkys hemsida www.djmilky.com.
Courtney Love är en av Amerikas mest kontroversiella rockstjärnor. Som frontkvinna i det alternativa rockbandet Hole, skådespelerska och änka till rocklegenden Kurt Cobain har Courtney Love många järn i elden. Vad få vet, är att hon före sitt genombrott bodde i Japan och var helt tokig i att läsa manga!

Om serien:

Prinsessan Ai vaknar en dag upp mitt i Tokyo med minnesförlust. Långsamt dyker det upp små minnesbilder och hon får reda på att hon är en prinsessa från Ai-landet. Där råder kaos och en rasande revolution pågår, och hon har kommit till jorden för att hitta ett sätt att rädda Ai-landet.
Men Ai måste först försöka överleva på jorden. Hennes musikalitet ger henne jobb som sångerska, och hon får bo hos Kent, en ung man som hon känner starkt för. Då furien Tess, en hämndlysten ängel, dyker upp, får Ai veta att hon har mäktiga fiender och att hon behöver beskydd. Så när en talangscout lovar att göra henne till superstjärna och ge henne beskydd, tar hon emot erbjudandet.
Men fienderna från hennes förflutna ger inte upp så lätt, och det står snart klart vad Ai måste göra för sitt land, och varför hon kom till jorden.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Princess Ai 1
  2. +
  3. Princess Ai 2

De som köpt den här boken har ofta också köpt Princess Ai 2 av Courtney Love, D J Milky, Misaho Kujiradou (pocket).

Köp båda 2 för 134 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Övrig information

En dag vaknar prinsessan Ai med minnesförlust på en mörk gata i Tokyo. Förutom sin sönderrivna tröja är det enda hon har med sig en liten, hjärtformad ask. Då en tjuv försöker stjäla asken blir Ai räddad av Kent, som hjälper henne och ger henne tak över huvudet. Hon får veta att hon är en prinsessa från Ai-landet, ett rike som är på väg att gå under i en kaotisk och ödeläggande revolution och hon anar att hon har kommit till jorden för att hitta en lösning som kan rädda hennes rike från undergång, och att den mystiska asken är en del av hemligheten. Det är också något mystiskt med Kent är det verkligen bara en tillfällighet att han har tagit sig an henne, eller känner hon honom från sitt förflutna?
Men innan Ai får veta varför hon har kommit till jorden och hur hon ska hitta tillbaka till Ai-landet är hon tvungen att försöka överleva på jorden. Det visar sig att Ai är duktig på att sjunga och uppträda och hon erbjuds ett jobb på en nattklubb. När talangscouten Takeshi har hört Ai lovar han att göra henne till Japans största rockstjärna!
Men en natt dyker furien Tess från Ai-landet upp för att föra Ai tillbaka dit hon kom från!