The Devil Ororon 1 (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
The Devil Ororon (del 1/4)
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
240
Utgivningsdatum
2005-11-01
Upplaga
1
Förlag
Mangismo
Översättare
Fredrik Strömberg
Originalspråk
Japanska
Originaltitel
The Devil Ororon 1
Illustratör/Fotograf
Hakase Mizuki
Illustrationer
ill.
Dimensioner
189 x 125 x 20 mm
Vikt
180 g
SAB
uHci
ISBN
9788763930765
The Devil Ororon 1 (pocket)

The Devil Ororon 1

Pocket Svenska, 2005-11-01
67
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
En regnig måndag räddar Chiaki en sårad djävul: Ororon, Djävulskungen. Som tack vill han uppfylla en, men bara en, av Chiakis önskningar. Och hon tvekar inte: "Stanna hos mig för alltid." Det är Chiakis enda önskan, och så börjar deras liv tillsammans.

Det blir inte lätt, för som arvinge till undervärldens tron har Ororon många fiender. Oavbrutet måste han försvara sig mot monster, demoner och till och med familjemedlemmar, för att själv överleva. Chiaki är ett resultat av den förbjudna kärleken mellan en ärkeängel och en människa, och hon hatar våld. Efterhand går det upp för dem att det inte bara är Ororons liv som är i fara.

Vad är det för enorm kraft som Chiaki bär på, och kan hon överleva utan att döda? Är det verkligen möjligt för en djävul och ett fredsälskande änglabarn att vara tillsammans för alltid? Kommer Chiaki att ångra sin önskan ?
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. The Devil Ororon 1
  2. +
  3. The Devil Ororon 2

De som köpt den här boken har ofta också köpt The Devil Ororon 2 av Hakase Mizuki (pocket).

Köp båda 2 för 134 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Hakase Mizuki

Övrig information

Chiaki är en ensam och föräldralös 15-årig tjej. En dag hittar hon den svårt skadade Ororon, Djävulskungen, på gatan och tar med honom hem för att ta hand om honom. Som tack för att Chiaki tog in honom, vill han uppfylla en av hennes önskningar. Och Chiaki ber honom att stanna hos henne för alltid.

Snart blir det massor av liv omkring Chiaki. Ororon och hans husa flyttar in, och senare tillkommer också de två kattmonstrena, Shiro och Kuro. Men Ororon har många fiender, också bland sina egna bröder som vill överta tronen, så han är oavbrutet i kamp mot monster, prisjägare och dödsänglar.

Men Chiaki avskyr våld, och då Ororon oavbrutet måste försvara dem med våldsamma medel, sätts deras förhållande hårt på prov.