Vampire Game 09 (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Vampire Game (del 9)
Läsålder
12-15 år
Antal sidor
208
Utgivningsdatum
2007-02-01
Upplaga
1
Förlag
Mangismo
Översättare
Nika Hashiguchi, Richard Schicke
Originalspråk
Japanska
Originaltitel
Vampire Game
Illustratör/Fotograf
Judal
Illustrationer
ill.
Dimensioner
189 x 125 x 17 mm
Vikt
200 g
SAB
uHci
ISBN
9788763930901
Vampire Game 09 (pocket)

Vampire Game 09

av Judal
Pocket Svenska, 2007-02-01
67
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Vampyrkungen Duzell svor på sin dödsbädd att han hundra år senare skulle komma tillbaka och hämnas på sin mördare; den store kung Phelios.
Men Duzell återföds som en söt liten kattunge och Phelios barnbarns barn, den 15-åriga prinsessan Ishtar, tar hand om honom. Prinsessan har ingen familj och därför tyr hon sig extra mycket till Duzell. Trots att prinsessan kommer på vem Duzell egentligen är beslutar hon sig för att hjälpa honom att hitta kung Phelios inkarnation.
Tillsammans inleder de en hemlig och farlig jakt medan Darres, prinsessans snygge livvakt, får fullt upp. Prinsessan går nämligen sina egna vägar och det händer många underliga saker i hennes närhet ...

Fakta:
Vampire Game är en romantisk fantasy-serie om den unga, vackra prinsessan Ishtar och hennes husdjur; en kattunge som i själva verket är inkarnationen av vampyrkungen Duzell.

Om volym 9:
Prins Vord kan inte släppa sin förälskelse i Ishtar. Men han kommer fram till att det hela är omöjligt. Han har ju varit förälskad i två upplagor av prinsessan: henne själv och kopian Duzell. Hur skulle han kunna välja?
Leene tänker å sin sida bara på död. Det vill säga prinsessan Ishtars död. Hovmagikern Diaage gav henne tre giftpiller. Nu ska hon bara tänka ut hur hon ska få användning för dem. Ett oväntat hinder är Leene själv för egentligen tycker hon bara mer och mer om Ishtar. Men Leene är envis. När hon har bestämt sig för något kan inget stoppa henne
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vampire Game 09
  2. +
  3. Vampire Game 12

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vampire Game 12 av Judal (pocket).

Köp båda 2 för 142 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Judal