Chrono Crusade 4 (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Chrono Crusade (del 4/8)
Läsålder
12-15 år
Antal sidor
200
Utgivningsdatum
2007-05-01
Upplaga
1
Förlag
Mangismo
Översättare
Nika Hashiguchi, Richard Schicke
Originaltitel
Chrono Crusade
Illustratör/Fotograf
Daisuke Moriyama
Dimensioner
188 x 126 x 14 mm
Vikt
160 g
SAB
uHci
ISBN
9788763931571
Chrono Crusade 4 (pocket)

Chrono Crusade 4

Pocket Svenska, 2007-05-01
73
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Rosette är medlem av Magdalanorden, en religiös organisation som bekämpar demoner och onda andar. Rosette är exorcist och hon kämpar oförskräckt mot demonerna beväpnad med kulor och patroner som innehåller allt från vigvatten till den sista smörjelsen.
Hon är ganska hetsig och impulsiv, så ibland skapar hon nästan lika många problem som hon löser. Men ingen är modigare än Rosette som kämpar in i det sista för att hjälpa oskyldiga och svaga.
Rosettes viktigaste mål är dock att hitta sin försvunna bror Joshua. Därför har hon ingått en speciell pakt med sin partner och bästa vän Chrono. Chrono är demon, men bara Rosette kan få fram hans rätta väsen och kolossala krafter. Det gör hon med hjälp av det ur hon har hängande i en kedja runt halsen. Men när Rosette ger Chrono hans krafter, mister hon i gengäld något av sin egen livskraft. När de svävar i allvarlig livsfara kan Chronos demoniska krafter rädda dem båda, men det förkortar Rosettes liv så vänskapen mellan dem blir alltmer dyrbar ...

Om del 4:
Rosette, Chrono, Azmaria och prisjägaren Satella reser tvärs över USA för att hitta Rosettes försvunna bror Joshua. Men på grund av en strid på tåget mot Aions hantlangare Rizelle är de tvungna att göra uppehåll i Chicago. Och det dröjer inte länge förrän de attackeras av en flock rasande demoner som jagar syndaren Chrono. Ja, syndare är vad de kallar honom. Vad det nu betyder. Har Chrono begått något fel?

Rosette har starka band till Chrono, han är hennes partner och bästa vän. Men egentligen vet hon nästan ingenting om hans förflutna. Och om Pandemonium och demonvärlden vet hon absolut ingenting. Men hon kommer att få veta
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Chrono Crusade 4
  2. +
  3. Chrono Crusade 8

De som köpt den här boken har ofta också köpt Chrono Crusade 8 av Daisuke Moriyama (häftad).

Köp båda 2 för 152 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Daisuke Moriyama