Dianetik : hur tanken påverkar kroppen (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
664
Utgivningsdatum
2007-10-01
Förlag
New Era Publications International ApS Publisher's
Originaltitel
Dianetics: The Modern Science of Mental Health
Dimensioner
240 x 165 x 50 mm
Vikt
1700 g
SAB
Cnc,Do
ISBN
9788776871437

Dianetik : hur tanken påverkar kroppen

Inbunden,  Svenska, 2007-10-01
387
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Tänker vi för mycket och lever vi för lite? Varför går vi miste om så mycket i livet? Dianetik har några svar som du kanske har letat efter.

Många av oss är medvetna om att de bekymmer, tvivel och reservationer i vårt eget sinne oftast är de största hindren för det tillfredsställande liv vi så gärna vill ha. Det verkar som om våra tankar inte är riktigt fria - många av dem kommer från en känslomässig och undermedveten nivå som kan fixera uppmärksamheten och dra ner oss.

Tänk om du kunde befria dina tankar och ta bort deras tyngd och smärta från ditt eget sinne? Detta är vad Dianetik handlar om. Vad är det som sätter igång tänkandet? Vad är sinnet egentligen? Vad är källan till stress?

Dianetik är genombrottet som har gjort det möjligt för oss att förstå för första gången hur vårt tänkande fungerar - medvetet och undermedvetet.

Dianetik innehåller ett praktiskt tillvägagångssätt som gör det möjligt att ta bort stötestenar och faktiskt uppleva ett återupplivande av livsenergi och positivitet som gör en märkbar skillnad i en persons lycka och framgång.

Att läsa boken och förstå den enkla logiken bakom sinnets till synes komplexa struktur ger en ett helt nytt perspektiv i livet. Baserat på observationer och upptäckter går Dianetik bortom teorin och beskriver en lättanvänd metod för att befria ditt sinne från denna börda. Tillämpningen är det som skapar en verklig förändring och är det som skiljer den här boken från andra.

Den praktiska framgången gjorde Dianetik till en internationell bästsäljare, med 22 miljoner sålda exemplar och översättning till 53 språk.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Dianetik : hur tanken påverkar kroppen
  2. +
  3. Dianetik - Hur tanken påverkar kroppen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Dianetik - Hur tanken påverkar kroppen av L Ron Hubbard (kartonnage).

Köp båda 2 för 583 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av L Ron Hubbard