Scientologi : tankens grunder (kartonnage)
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
244
Utgivningsdatum
2007-10-01
Upplaga
2
Förlag
New Era Publications International ApS Publisher's
Originaltitel
Scientology: The Fundamentals of Thought
Dimensioner
235 x 155 x 15 mm
Vikt
470 g
SAB
Cnc,Do
ISBN
9788776885151

Scientologi : tankens grunder

(3 röster)  |   Läs 3 recensioner
Kartonnage,  Svenska, 2007-10-01
169
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Av L. Ron Hubbard betecknad som Scientologins Bok Ett.Efter att till fullo ha förenat och sammanställt ämnena Dianetik och Scientologi kom förfinandet av dess grunder. Denna bok publicerades ursprungligen som en sammanfattning av Scientologi för att översättas till andra språk, och är av oskattbart värde för både nybörjaren och den långt framskridna studeranden av sinnet, anden och livet. Utrustad med enbart denna bok kan man börja praktisera och åstadkomma vad som kan tyckas vara mirakulösa förändringar i folks hälsotillstånd, förmåga och intelligens. Den innehåller Existenstillstånden, De åtta dynamikerna, ARC-triangeln, Människans delar, den fullständiga analysen av Livet som ett spel, med mera, och inkluderar dessutom exakta processer för individuell tillämpning av dessa principer i auditering. Här är således, i en enda bok, startpunkten för att ge Scientologi till människor överallt.

MER OM SCIENTOLOGI: TANKENS GRUNDER

Under tusentals år har människan sökt, funderat och spekulerat över "livets sanna mening". Men i Scientologi har det sökandet fullbordats - för hemligheten har nu upptäckts. Detta baseras på precisionsaxiom (självklara sanningar) och de är svaren - svar som du har letat efter, svar som fungerar.

Här är alltså "Den grundläggande boken för Scientologins teori och praktik för nybörjare", med upptäckter som omfattar livets alla aspekter, däribland:
 • Handlingscykeln, som avslöjar vad som ligger bakom den kontinuerliga cykeln av skapande, överlevnad och förstörelse - en cykel som verkar oundviklig i livet, men som bara är en skenbarhet
 • Existenstillstånden, som omfattar allt liv och all levnad - och genom vilka man verkligen kan vara
 • De åtta dynamikerna i vilka allt liv är indelat och genom vilka man kan lösa gåtan om sin egen existens
 • Triangeln Affinitet, Verklighet och Kommunikation som avslöjar och förklarar de underliggande principerna för sanna relationer människor emellan
 • Människans delar, den uttömmande beskrivningen av Ande, Sinne och Kropp - deras struktur och inbördes förhållande hos varje individ
 • Den egentliga anledningen som besvarar frågorna om "vad allt handlar om" och som ger de verkliga beståndsdelarna i överlevnad, lycka och själva livet
 • Scientologi-processer som frigör den livskraft som är du
Och med den här boken kommer du inte bara att "lära dig" - du kommer själv att upptäcka de här principerna. För det här är Scientologi - kunskapen om dig.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Scientologi : tankens grunder
 2. +
 3. Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå sig på tonåringen och få en bättre relation och dialog

De som köpt den här boken har ofta också köpt Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå s... av Lena Skogholm (inbunden).

Köp båda 2 för 398 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Scientologi : tankens grunder. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Otroligt bra bok
  Olga, 6 maj 2020

  Helt fantastisk bok! Jag har upplevt den som en sammanfattning av föregående grundböckerna i Scientology. Hjälper att förstå varför manniskan beteer sig på det sättet hon gör det.

 2. Rekommenderas!
  Susanna, 8 september 2019

  Bra filosofisk bok som handlar om grundläggande saker i livet. Jag förstår mitt liv bättre efter den här boken. Väl värd att läsa!

 3. Nyckeldata
  David, 18 april 2019

  Nyckeldata om livet! Värt att läsa denna bok flera gånger eftersom det är så tät med grundläggande data som kan tillämpas överallt.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av L Ron Hubbard