Självanalys (kartonnage)
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
373
Utgivningsdatum
2007-10-01
Upplaga
2
Förlag
New Era Publications International
Originaltitel
Selfanalysis
Dimensioner
235 x 175 x 31 mm
Vikt
724 g
SAB
Cnc,Do
ISBN
9788776886424

Självanalys

(8 röster)  |  Läs 8 recensioner
Kartonnage,  Svenska, 2007-10-01
169
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
"Självanalys kommer att ledsaga dig i det mest intressanta äventyret i ditt liv. Äventyret om dig.

Hur effektiv är du? Vilka potentialer har du? Hur mycket kan du förbättras? Ja, i grunden har du goda avsikter gentemot dig själv och dina medmänniskor. Även om de ibland överskuggas av dålig erfarenhet som är allt annat än blek, är dina potentialer i grunden mycket bättre än någon någonsin tillåtit dig att tro."
- ur Självanalys, av L Ron Hubbard

Känner du verkligen dig själv?

Nu kan du det med Självanalys. Denna bok tar dig genom ditt förflutna, genom dina inneboende förmågor, ditt liv. Först med en serie självundersökningar och genom att använda en speciell version av Hubbard-tabellen för bedömning av människan, kartlägger du dig själv på Tonskalan. Genom att sedan tillämpa en serie lätta men ändå kraftfulla processer, ger du dig in på ett stort äventyr i att upptäcka dig själv.

Den här boken innehåller dessutom omfattande principer som kan nå vilket fall som helst, från det lägsta till det högsta, inklusive auditeringstekniker som är så effektiva att Ron refererade till dem gång på gång genom alla de följande åren av forskning, då han forskade i de högsta tillstånden.

Sammanfattningsvis, så höjer den här boken inte bara en person på Tonskalan utan kan även ta ut en person ur nästan vad som helst. Den inkluderar:

- Lagarna om överlevnad och överflöd

- Den mest omfattande beskrivningen av medvetenhet.

- Våra försök att uppnå odödlighet och dess förhållande till materia, energi, rum och tid.

- Essäer som beskriver vitt skilda upptäckter, inklusive tid, att komma ihåg, att glömma, inbillning, valenser och särskilda auditeringslistor för varje.

- Och utöver alla dessa upptäckter finns där dessutom självprocessinglistor som ger väldigt kraftfull auditering och som kan användas var som helst och när som helst - som avtäcker den värld som verkligen är du.

Livets barriärer är egentligen bara skuggor. Lär känna dig själv, inte bara en skugga av dig själv. Självanalys visar dig hur.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Självanalys
 2. +
 3. Dianetik - Hur tanken påverkar kroppen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Dianetik - Hur tanken påverkar kroppen av L Ron Hubbard (kartonnage).

Köp båda 2 för 365 kr

Kundrecensioner

Det finns 8 recensioner av Självanalys. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Intressant men tungläst
  Sabine Johansson, 12 januari 2022

  Gillar man filosofi om hur människan funkar, enligt denna filosof så är den intressant och vidgande. Men den är tungläst. Och den är otymplig att bläddra i om man ligger och läser.

 2. Tar tid
  Eva Steen, 10 december 2021

  Jag har inte börjat läsa den ännu, får nog återkomma om detta. 👍
  Den ser ju bra ut det lilla jag sett ännu.
  GOD JUL 🎅🏻🌲🎉

 3. Förvånansvärt effektiv hjälp till självhjälp.
  Gert, 29 juli 2020

  Jag blev verkligen glad att upptäcka att jag kunde praktiskt använda innehållet och övningarna i boken för att höja min egen livslust och energinivå. Jag kände mig både vaknare och piggare av att tillämpa bokens innehåll.
  Det var också fantastiskt att se att jag kunde använda boken till att på liknande sätt hjälpa familj och vänner att också komma ur orostänkande i dessa svåra tider. De tyckte också att de kände sig vaknare, mer närvarande och fick en mer positiv syn på omgivningen.
  V... Läs hela recensionen

 4. En grundläggande förståelse av sitt sinne
  Camilla Forsell, 9 april 2020

  Jag tycker att Självanalys är en fantastiskt bra bok som är mycket praktisk och användbar. Den gav mig de verktyg som jag behövde för att förstå mig själv och min omgivning och för att kunna hjälpa mig att hitta mitt sanna jag, vem jag är egentligen och hur jag kan förbättra mig själv och bli den kraftfulla, effektiva och lyckliga person som jag faktiskt är bakom den ridå av hinder och skuggor som döljer dessa tillstånd. Vill du må bättre, känna dig säkrare och lugnare är detta boken att anvä... Läs hela recensionen

 5. Fantastisk energi- och humörshöjare
  Inger, 15 juni 2019

  Jag blev förvånad över hur enkel och självklar metoden är, där man kan använda den på sig själv och även andra. Mitt minne blev bättre och det blev som en äventyrsresa in i mitt eget liv där jag fick många komiska insikter om beteenden jag har haft frågetecken om. Fick ny energi och blev gladare.

 6. förstå ditt sinne
  Olga, 21 maj 2019

  Självanalys boken gör egentligen det som namnet står för: hjälper en att analysera sig själv och hitta åtgärder för att förbättra sitt sinne. Riktigt enkel och effektiv teknik. Rekommenderar!

 7. Självanalys
  Susanna, 18 maj 2019

  Jag tycker att detta är en väldigt bra bok! Den förklarar lätt en metod man kan använda för att hjälpa sig själv och andra. Jag har läst andra självhjälpsböcker förut men den här slår de andra för denna metoden funkade verkligen för mig. Den är väl värd att läsa och prova på!

 8. Unik
  David, 23 april 2019

  FInns ingen bok jag har läst som detta. Riktigt intressant och den innehåller en metod för självförbättring som är lätt att göra och kul.

Visa alla 8 recensioner

Fler böcker av L Ron Hubbard