Självanalys (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
373
Utgivningsdatum
2007-10-01
Upplaga
2
Förlag
New Era Publications International
Originaltitel
Selfanalysis
Dimensioner
235 x 175 x 31 mm
Vikt
724 g
ISBN
9788776886424
Självanalys (kartonnage)

Självanalys

Kartonnage Svenska, 2007-10-01
179
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
"Självanalys kommer att ledsaga dig i det mest intressanta äventyret i ditt liv. Äventyret om dig.

Hur effektiv är du? Vilka potentialer har du? Hur mycket kan du förbättras? Ja, i grunden har du goda avsikter gentemot dig själv och dina medmänniskor. Även om de ibland överskuggas av dålig erfarenhet som är allt annat än blek, är dina potentialer i grunden mycket bättre än någon någonsin tillåtit dig att tro."
- ur Självanalys, av L Ron Hubbard

Känner du verkligen dig själv?

Nu kan du det med Självanalys. Denna bok tar dig genom ditt förflutna, genom dina inneboende förmågor, ditt liv. Först med en serie självundersökningar och genom att använda en speciell version av Hubbard-tabellen för bedömning av människan, kartlägger du dig själv på Tonskalan. Genom att sedan tillämpa en serie lätta men ändå kraftfulla processer, ger du dig in på ett stort äventyr i att upptäcka dig själv.

Den här boken innehåller dessutom omfattande principer som kan nå vilket fall som helst, från det lägsta till det högsta, inklusive auditeringstekniker som är så effektiva att Ron refererade till dem gång på gång genom alla de följande åren av forskning, då han forskade i de högsta tillstånden.

Sammanfattningsvis, så höjer den här boken inte bara en person på Tonskalan utan kan även ta ut en person ur nästan vad som helst. Den inkluderar:

- Lagarna om överlevnad och överflöd

- Den mest omfattande beskrivningen av medvetenhet.

- Våra försök att uppnå odödlighet och dess förhållande till materia, energi, rum och tid.

- Essäer som beskriver vitt skilda upptäckter, inklusive tid, att komma ihåg, att glömma, inbillning, valenser och särskilda auditeringslistor för varje.

- Och utöver alla dessa upptäckter finns där dessutom självprocessinglistor som ger väldigt kraftfull auditering och som kan användas var som helst och när som helst - som avtäcker den värld som verkligen är du.

Livets barriärer är egentligen bara skuggor. Lär känna dig själv, inte bara en skugga av dig själv. Självanalys visar dig hur.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Självanalys
  2. +
  3. Dianetik - Hur tanken påverkar kroppen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Dianetik - Hur tanken påverkar kroppen av L Ron Hubbard (kartonnage).

Köp båda 2 för 386 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Självanalys