Kærlighed og Visdom
Fler böcker inom
Format
Ingen
Språk
Danska
Antal sidor
188
Utgivningsdatum
2007-01-01
Upplaga
1, 1
Förlag
Books on Demand
Originalspråk
Ikke fastsl¿et
Illustrationer
Black & white illustrations
Antal komponenter
1
Komponenter
Paperback
ISBN
9788776911850
Kærlighed og Visdom

Kærlighed og Visdom

Ingen Danska, 2007-01-01
349
Skickas inom 10-15 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Hvordan lever man som menneske i kærlighed og visdom? Dette spørgsmål svarer Birte Osholms bog "Kærlighed og visdom" på. Den vil skabe kærlighedens velfærdssamfund. Ægte velfærd virkeliggøres nemlig først, når det er kærligheden, der sætter dagsordenen og ikke det materielle. Når indre værdier realiseres og derigennem bliver til velfærd - mellem mennesker. Med andre ord er bogen mellem linierne en kærlig kritik af vort materielle velfærdssamfund, som ikke levner kærligheden mellem mennesker mange chancer. Fra Kierkegaards og Maslows fire stadier til Jung, Rudolf Steiner og gennem tolkninger af Ringenes Herre, grals- og riddermyter og græske myter udfolder forfatteren anvisninger på, hvordan man som menneske kan skabe balance mellem det egenrådige, selviske Ego og det mere åndeligt orienterede Selvet. Det er selvfølgelig kristendommens kærlighedsbudskab og selvbegrænsning, der er den egentlige forkyndelse, men målet er at give mennesker nutidige redskaber til at forbedre deres forhold til sig selv og derved til deres medmennesker. Med andre ord forsøger forfatteren at forklare, hvad der menes med Jesu ord: "Du skal elske din næste som dig selv."
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kærlighed og Visdom
  2. +
  3. 108 Citater om Kærlighed af Amma

De som köpt den här boken har ofta också köpt 108 Citater om Kærlighed af Amma av Sri Mata Amritanandamayi Devi (häftad).

Köp båda 2 för 528 kr

Kundrecensioner

Fler böcker av Birte Osholm

  • Den intelligente kvinde

    Birte Osholm

    En ny tids veluddannede og selvstndige kvinder er p vej mod at overtage flere og flere af erhvervslivets topposter, og de er efterspurgte. Men for at det kan ske p en god og afbalanceret mde i forhold til det hele liv, som er s vigtig for den mode...

Bloggat om Kærlighed og Visdom

Övrig information

Birte Osholm (BO) udgav i 2001 "Management by Love - Krlighed som ledelsesfilosi" som hendes svar p fremtidens ledelsesfilosofi baseret p mange rs ledererfaring fra det private erhvervsliv. BO har nu fulgt op med en bog, der fokuserer p, hvordan vi finder frem til det meningsfulde liv bde privat og arbejdsmssigt.