Min katt - världens fånigaste katt (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
32
Utgivningsdatum
2014-03-03
Upplaga
1
Förlag
ABC Forlag
Översättare
Tove Edling, Carina Gabrielsson Edling
Originaltitel
Mon chat le plus bête du monde
Illustratör/Fotograf
Gilles Bachelet
Dimensioner
280 x 300 x 10 mm
Vikt
498 g
SAB
Hcf
ISBN
9788779162228
Min katt - världens fånigaste katt (inbunden)

Min katt - världens fånigaste katt

Inbunden Svenska, 2014-03-03
139
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Gilles Bachelets katt beter sig som vilken annan katt som helst. Hon älskar att äta och sova och sova och äta och äta och sova igen. För det mesta är hon mycket renlig, på gränsen till kokett, fast hon lyckas ändå trampa runt och ställa till en riktig röra ibland. Husse avgudar (förstås) sin katt och har målat många, många tavlor av henne på klassiskt konsthistoriskt manér. Men han har ännu inte lyckats lista ut vilken ras hans väldigt tjocka och väldigt söta katt är. Trots att han studerat kattböcker och till och med skrivit brev till Naturhistoriska museet, där de hade fräckheten att föreslå att hans katt egentligen inte alls är någon vanlig katt. Och det är hon ju inte heller Hon är ju världens fånigaste katt!
Min katt Världens fånigaste katt är en härligt knasig berättelse om en konstnär som fullkomligt älskar sin katt. (Även om hon är en aning udda ovanligt stor och lite klumpig, tja, helt enkelt en aning elefantlik ) Och helt säkert kommer även läsare i alla åldrar att älska den här charmigt fåniga bilderboken!
Gilles Bachelet, född 1952, växte upp i Pyrenéerna och studerade sedan konst på École Nationale Supérieure des Arts Décoratifs i Paris. Sedan 1977 arbetar han som frilansande illustratör för böcker, tidningar, tidskrifter och även som reklamtecknare. Han undervisar även i illustration vid École Supérieure d'Art de Cambrai. Gilles Bachelet har fått stort erkännande och många priser för sina magiska och lekfulla illustrationer. ABC har nyligen gett ut hans bok, Den vita kaninens fru, som belönats med ett fint bilderbokspris vid Youth Montreuil.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Min katt - världens fånigaste katt
  2. +
  3. Professor Fix fåniga resa jorden runt

De som köpt den här boken har ofta också köpt Professor Fix fåniga resa jorden runt av Dirk Henning (inbunden).

Köp båda 2 för 288 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Gilles Bachelet

Bloggat om Min katt - världens fånigaste katt