Farliga ord (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
168
Utgivningsdatum
2014-04-07
Upplaga
1
Förlag
The Free Speech Library
Medarbetare
Celander, Maria (red.) / Sahlström, Roger (foto)
Dimensioner
215 x 140 x 20 mm
Vikt
590 g
SAB
Bt
ISBN
9788792417275
Farliga ord (häftad)

Farliga ord

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2014-04-07

Slutsåld

Smutskastning. Avancerade dataintrång. Mordförsök och landsflykt. Historien om tidningen Dispatch International är dramatisk och går på tvärs med det vi tror oss veta om det svenska samhället. När de välrenommerade journalisterna Ingrid Carlqvist och Lars Hedegaard startade en ny, djärv och samhällskritisk tidning 2012, visste de att det de gjorde var kontroversiellt. Men de kunde inte drömma om att de båda skulle bli måltavlor för ett oresonligt hat som till sist skulle driva dem under jorden.

Farliga Ord är ett urval av Ingrid Carlqvists och Lars Hedegaards vassaste ledare i Dispatch International, med kommentarer av författarna. Ämnesvalen rör allt från abort, Svenska kyrkan, feminism, klimatfrågor och mediekritik, till islamkritik, terrorism, Mellanösternfrågan och internationell politik.

Boken innehåller även berättelsen om hur och varför Dispatch International kom till och den ändlösa kampen för att skydda tidningen och dess medarbetare från ständiga angrepp - fysiska, verbala och elektroniska.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Farliga ord. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Måsteläsning!
    Kinbote1013, 14 juni 2014

    Angelägen bok för alla som bor i dagens Sverige. Genom sina träffsäkra ledare beskriver författarna den verklighet vi alla känner igen oss i, till skillnad från det vi får läsa i Aftonbladet eller DN. I ett allt fattigare mediaklimat är denna bok (och Dispatch International) ett lysande fyrtorn i mörkret. Köp, läs och sprid!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna