Älska Dig Själv ? en guide för särskilt sensitiva och andra känsliga själar (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-05-10
Förlag
Forlaget Ammentorp
Översättare
Eva Åkerstedt, Margareta Palmgren
Illustratör/Fotograf
Kirstine Sand
ISBN
9788792683267
Älska Dig Själv ? en guide för särskilt sensitiva och andra känsliga själar (e-bok)

Älska Dig Själv ? en guide för särskilt sensitiva och andra känsliga själar (e-bok)

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2019-05-10
117
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
I vår tid är det prestigefyllt att vara robust, att ha massor av energi, en stor umgängeskrets, att delta i många aktiviteter, att ha en överfull kalender och att kunna festa hela natten.

Om du ibland känner dig fel, i förhållande till detta ideal, finns hjälp att hämta i denna bok. Den är nämligen skriven till särskilt sensitiva människor och andra känslosamma själar, vilka inom vissa områden är mer ömtåliga än de flesta - och på andra områden har resurser som de själva ofta inte är medvetna om.

Boken beskriver vad det vill säga att vara särskilt sensitiv, hur det kan upplevas och hur du kan använda det på ett positivt sätt i ditt liv.

Den ger bland annat anvisningar för hur du kan bli bättre på att sätta gränser, och hur du kan få största möjliga glädje av dina medfödda anlag till djup, intensitet och närvaro.

Längst bak i boken kan du testa din egen sensitivitet i ett danskt test. Du kan dessutom hitta en lista med förslag på aktiviteter, vilka ger dig glädje och välbehag, om du är av en känslig natur.

Bokens författare är psykoterapeut, teolog och tidigare församlingspräst. Hon är själv särskilt sensitiv och har egen erfarenhet av hur man kan komma i kläm bland människor med ett mycket högre tempo än man som sensitiv klarar av. Och vilken stor glädje man kan få av sina sensitiva talanger om man ger dem den plats de behöver.

Boken vänder sig också till psykoterapeuter, psykologer och andra behandlare - och anhöriga till särskilt sensitiva människor.

Boken finns nu på 21 språk och är på väg ut på ytterligare 3 språk.

Läs mer här: https://sensitiv-hsp.se/
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Älska Dig Själv ? en guide för särskilt sensitiva och andra känsliga själar. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Klart läsvärd
    bokmal, 26 november 2019

    Mycket igenkänning och en känsla av att jag inte är så unik och konstig i mitt sätt att vara, som man lätt kan tro ibland, infinner sig vid läsning av denna bok.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Ilse Sand