Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Finska
Utgivningsdatum
2009-11-20
Förlag
Gehrmans Musikförlag
ISBN
9788799243648
Kokonaisvaltaisen äänenkäytön tekniikka (häftad)

Kokonaisvaltaisen äänenkäytön tekniikka

Häftad Finska, 2009-11-20
619
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Kirja perustuu tuoreeseen ja jatkuvasti päivettyyn laulutekniikan tutkimukseen. CVT:tä suosittelevat laulajat, laulunopettajat, näyttelijät, puheterapeutit ja lääkärit eri puolilla maailmaa.

Cathrine Sadolin on maailman johtavia lauluäänen tutkijoita. Hän on perehtynyt laulamisen eri tyyleihin 25 vuoden ajan ja itsekin ammattilaulajana kehittänyt innovatiivista lähestymistapaansa myös omien kokemustensa kautta. Hän vierailee säännöllisesti luennoitsijana äänenkäytön kansainvälisissä konferensseissa. Hän on erikoistunut laluäänen ongelmien ratkaisuun, väsyneen äänen kuntoutukseen ja laulutekniikan opetukseen kaikissa eri musiikin tyylilajeissa. Hän on työskennellyt niin teattereissa, oopperoissa kuin levy-yhtiöissäkin äänikouluttajana ja tuottajana. Hän on itse esiintynyt eri puolilla Eurooppaa klassisen, folk- ja rockmusiikin laulajana ja tehnyt useita levyvä.

Vuonna 2002 Cathrine perusti kolmivuotisen laulu- ja laulunopettajakurssin, joka on tarkoitettu jatkokoulutukseksi laulamisen ammattilaisille. Vuonna 2005 hän perusti Kööpenhaminaan Complete Vocal Institute (CVI) -oppilaitoksen. Nykyään CVI:llä on haaraosastoja eri maissa, ja se on Euroopan suurin laulamisen ammattilaisten ja puoliammattilaisten koulutuslaitos.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kokonaisvaltaisen äänenkäytön tekniikka
  2. +
  3. Pianovihko Violin Friends 1: Suomenkielinen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Pianovihko Violin Friends 1: Suomenkielinen av Lauri Juhani Hamalainen (häftad).

Köp båda 2 för 988 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Kokonaisvaltaisen äänenkäytön tekniikka