Gud, Livet Og Menneskene (inbunden)
Format
Inbunden (Hardback)
Språk
Danska
Antal sidor
312
Utgivningsdatum
2017-05-07
Förlag
Munch & Lorenzen
Illustrationer
10 Illustrations; Illustrations, black and white
Antal komponenter
1
Komponenter
472:B&W 6.14 x 9.21in or 234 x 156mm (Royal 8vo) Case Laminate on Creme w/Matte Lam
ISBN
9788799821129
Gud, Livet Og Menneskene (inbunden)

Gud, Livet Og Menneskene

Ni Danske, Konservative Forfatterskaber

Inbunden Danska, 2017-05-07
509
 • Skickas inom 10-15 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Denne bog præsenterer ni danske forfattere for den danske læserverden - ni forfattere, der ellers har været glemt i litteraturhistorien. De har et fælles holdningsmæssigt grundlag, men viser også en rigdom af variationer; de har alle et forhold til kristendommen, til Gud, men fremviser forskelle i deres filosofiske syn på livet. De ser livet som en mulighed for vækst, men også som noget alvorligt, hvori døden og det tragiske findes. Menneskene har for dem både en fri vilje og et ansvar.

Alvor og optimisme forenes i de fleste tilfælde hos dem. Disse forfattere levede i sidste trediedel af 1800-tallet, og de har meget at sige også i dag. De styrker bevidstheden om kristendommen som central, som grundlag for dansk kultur, og de styrker bevidstheden om en central del af Danmarks kulturhistorie, der i dag ofte glemmes.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Gud, Livet Og Menneskene
 2. +
 3. A life in criminology : festschrift to Jerzy Sarneki

De som köpt den här boken har ofta också köpt A life in criminology : festschrift to Jerzy Sa... av Robert Andersson, Paula Wahlgren (häftad).

Köp båda 2 för 964 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jon A P Gissel

 • Konservatisme Og Kulturkamp

  Jon A P Gissel

  Konservatisme & kulturkamp deals with the conservative position during the cultural struggle in Denmark in the late 19th century. This conservative position has hitherto been largely ignored by historians who have focused on the liberal position o...

 • Den indtrængende forstaaelse

  Jon A P Gissel

  Den danske historiker, professor Johannes Steenstrups (1844-1935) omfattende forfatterskab drejer sig både om historien selv og om historieskrivningens egen historie. Steenstrup gjorde sig selvstændige tanker om historieopfattelsen som sådan, og o...