Livet - et spørgsmål om kærlighed : om menneskelig udvikling i et reinkarnationsperspektiv (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Danska
Antal sidor
331
Utgivningsdatum
2017-06-15
Förlag
Världsbild förlag AB
Dimensioner
234 x 162 x 28 mm
Vikt
650 g
SAB
Dokb
ISBN
9788799984800

Livet - et spørgsmål om kærlighed : om menneskelig udvikling i et reinkarnationsperspektiv

Inbunden,  Danska, 2017-06-15
308
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Kærlighedens frigørende og helbredende kraft
Der findes ingen drivkraft så fundamental som længslen efter kærlighed. Samtidig findes der nok ikke noget, der er så misforstået. Oftest sammenblander vi den menneskelige frigivende kærlighed med forelskelsens selvoptagne begær. De to slags sympatier og måder at forholde sig på står i modsætning til hinanden på alle livets områder. At gennemskue og lære at skelne mellem, hvordan disse to kræfter virker i ens bevidsthed og i omverdenen, er afgørende for al menneskelig udvikling og for at skabe livgivende relationer og en fredeligere verden.

Med udgangspunkt i Martinus' (1890-1981) åndsvidenskab - der giver et overblik over livets bærende logiske og kærlige struktur - tilbydes ved hjælp af udviklingstanken, blandt andet via reinkarnation og karma, en større forståelse af ægteskabets krise, nye samlivsformer, fysiske og psykiske sygdomme og individers forskellige moralske standard. Med beskrivelsen af overbevidstheden, hvori vi lagrer alle erfaringer og talenter fra liv til liv, gives en dybere indsigt i den accelererende forvandling af holdninger, relationer og livsstil.

I bogen sætter Sören Grind bl.a. tilknytningsteorien ind i et reinkarnationsperspektiv og viser, at de udfordringer, vi møder i barndommen, kan ses som dybt meningsfulde. Med indblik i en kosmisk psykologi - der forklarer, hvordan alle livserfaringer på lang sigt bidrager til udvikling af vor kærlighedsevne - kan vi få et afgørende overblik og vejledning i de store forandringer, der sker både i os, i samfundet og i den globaliserede verden. Suppleret med egne erfaringer og cases bidrager Sören i Livet - et spørgsmål om kærlighed til en oplevelse af mening - og med indsigt og redskaber, der kan understøtte vor menneskelige udvikling.

Indholdsfortegnelse
Forord
1. Menneskelig kærlighed - vor længsel og vort mål
2. Det levende nu
3. Fortabte forældre og fortabte børn
4. Fra offer til ansvar
5. Fra frygt til tillid
6. Håbets lyse kraft
7. Søvnen, døden og det ubevidste
8. Livet formes af vore reaktioner
9. Vort liv skabes gennem relationer
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Livet - et spørgsmål om kærlighed : om menneskelig udvikling i et reinkarnationsperspektiv
  2. +
  3. Martinus svarer på spørgsmål : en samling af spørgsmål og svar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Martinus svarer på spørgsmål : en samling af sp... av Martinus (kartonnage).

Köp båda 2 för 722 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »