Energibarn 2.0 (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-08-10
Förlag
A & A Publisher
Originaltitel
Energibarn
Dimensioner
225 x 150 x 20 mm
Vikt
529 g
SAB
Vef
ISBN
9789082729603
Vanliga sökord
Adhd

Energibarn 2.0

(11 röster)  |  Läs 5 recensioner
Häftad,  Svenska, 2017-08-10
209
 • Skickas från oss inom 3-6 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  179
Visa alla 1 format & utgåvor
Barn vill om de bara kan!

NPF, Bokstavsbarn, ADD, Skitungar, ADHD - ja, kärt barn har många namn. Eller som Anna kallar dem, "Energibarn". Är det ouppfostrade barn som ska lära sig veta hut, eller är det unika kreativa barn med myror i brallan som bara behöver lite extra vägledning för att hitta en bra och positiv väg? Anna visar med ett enkelt och positivt synsätt hur vi kan kompensera bristerna och använda styrkorna. Hon ger konkreta enkla förslag på lösningar som verkligen fungerar. Både hemma och i skolan.

Att behandla alla lika är oerhört orättvist. Ändå görs detta ofta. Det används även som ett argument för rättvisa. Att behandla alla olika, så alla har samma förutsättning är för Anna rättvist. "Alla barn kommer inte gå ur skolan med godkänt i alla betyg, men alla barn ska banne mig lämna skolan med självkänsla och självförtroende i behåll."

Anna Hallén är lärare, resurspedagog och kostrådgivare. Hon brinner för våra "Energibarn".

Mat är information till våra hjärnor. Byggnadsstenar, men även rena signalsubstanser. Matkreatören, kostrådgivaren och 5-barnsmamman Åse Falkman Fredrikson har skapat 15 inspirerande recept som visar på enkelheten att äta gott, sockerfritt, glutenfritt och kaseinfritt - mat för våra älskade Energibarn!
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Energibarn 2.0
 2. +
 3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 458 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Energibarn 2.0. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Fantastisk bok
  Maggi, 3 februari 2022

  Jag finner att denna bok är superbra! Lätt att förstå och tydlig! Boken har hjälpt mig enormt i olika frågor!

 2. Superbra
  Lizette Lindblom, 3 februari 2022

  Anna är som vanligt skicklig i sitt författarskap och kan förmedla barns svårigheter på ett fantastiskt sätt. Vi som arbetar med Npf-barn vet att de ofta blir förminskade och missförstådda. Denna bok borde läsas av alla som kommer i kontakt med barn med diagnoser. Hon har dessutom utmärkta medförfattare som har förstått kostens påverkan på människokroppen. Man blir glad när man läser den.

 3. En lättförståelig bok
  Clovitiz , 3 februari 2022

  Anna beskriver på ett enkelt sätt hur det är att leva med mycket energi inuti. Detta är en underbar bok som innehåller bra tips på hur jag som vuxen, möter barnet.

 4. Hjälpsam
  Izasverige, 3 februari 2022

  Som mamma till ett par energibarn, hjälpte mig boken att förstå mina barn lite mer. Använde boken t.o.m. i min svenskundervisning med en barnpsykolog och hen tycker också att boken är bra.

 5. En bra bok
  My Svensson, 25 december 2017

  Jag tycker de va bra . Både till vår son på 4 år för hjälpa oss att kanske se hans mönster . Även med mina elever då jag jobbar på en träningsskola . Så va boken till en stor hjälp . Kanske den är mer till barn i större ålder än 4 som sonen är .

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av författarna