ALP kokboken : lösningen för dig med den envisa kroppen (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage (Board book)
Språk
Svenska
Antal sidor
152
Utgivningsdatum
2019-11-01
Upplaga
1
Förlag
A & A Publisher
Originaltitel
ALP KOKBOKEN - Lösningen för dig med den envisa kroppen
Medarbetare
Sundquist, Petra (red.) / Desser, Klara (form)
SAB
Qca
ISBN
9789082729634
ALP kokboken : lösningen för dig med den envisa kroppen (kartonnage)

ALP kokboken : lösningen för dig med den envisa kroppen

(66 röster)  |  Läs 12 recensioner
Kartonnage,  Svenska, 2019-11-01

Slutsåld

Med ett stort intresse för kroppens biokemi, kostens uppgifter och livets påverkan på vår hälsa, energi och vikt har Anna under årens lopp skrivit 11 böcker. Nu kommer bok 12 & 13 och du håller i en av dessa. Anna var den klassiska jojobantaren som till slut hittade sin viktminskning och stabilitet i en sund kost. Hon gick ner 34 kilo och lovade sig själv att aldrig gå upp i vikt. Hon höll löftet i 17 år då hon plötsligt började gå upp i vikt igen.Tre år senare vägde hon 20 kilo mer och "ingenting" fungerade längre. Med djup kunskap, stor nyfikenhet och ett mod att gå utanför boxen skapade hon ALP - Annas Leptin Protokoll.

Pusselbiten blev ALP vilken nu har fungerat för hundratals "omöj-liga kroppar". Har du provat allt och ingenting fungerar? Du kan- ske till och med upplever att du börjat gå upp utan att ha förändrat något. Det är dags att samarbeta med din kropp & hjärna och slippa ord som "kämpa", "fuska" och "börja om". Inga pulver, piller, hittepåprodukter, ersättningsprodukter eller kemikalier.Vi äter mat var dag och vi äter frukost, lunch och middag. ALP fokuserar på att höja din ämnesomsättning vilket ger dig både energi och viktminskning. Det är dags att börja leva livet i stället för att tugga det! Är det din tur nu?

ALP Kokboken ger dig kunskap, teknikerna och underbara recept.

" Känner mig så fri, fri från sug av olika slag. Finns inte en tanke på att köpa choklad eller något annat som inte ingår i T1-T3. Provade ALP som ett sista halmstrå för att få igång min kropp. Det fungerar!"
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 12 recensioner av ALP kokboken : lösningen för dig med den envisa kroppen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Funkar
  Chatten, 8 mars 2021

  Har ätit enl denna i 3 dagar och känner att något händer i kroppen. Och jag mår bra. Denna bok är det enda verktyg du behöver.

 2. Bästa investeringen i min kost.
  Carina Sahlqvist Elofsson, 19 november 2020

  Måste testas själv. Det är en livsresa, på många olika plan. Varje människa är unik, därför blir varje riktning och upplevelse individuella.

 3. Strålande!
  Sofia Grankvist, 17 november 2020

  Ett nytt sätt att tänka runt mat. Mycket bra! Enkel att förstå. Rekomenderar den till alla som vill skapa förståelse för hur kroppen fungerar.

 4. Otroligt krångligt
  Annika Tamra, 16 oktober 2020

  Om man inte har ett vanligt liv med jobb etc. Och vill lägga tid på att experimentera så kanske, helt otroligt krångligt ångrar köpet

 5. Välformulerad lättläst
  Linda Enoxon, 14 oktober 2020

  Boken är skriven på ett enkelt och lättsamt sätt. Språket beskriver faktan på ett föredömligt sätt så både innehåll, syfte når fram på ett fint sätt. 5 Bokus av 5 möjliga

 6. Fantastisk
  Kerstin Wahlgren (Kalmar), 26 september 2020

  Jag har styrts av ätstörning och sug efter mat/godis-stimuli ett helt liv. Jag har jojo-bantat ett helt liv med alla tänkbara metoder. Jag har haft ont i kroppen och varit beroende av värktabletter. Problem med magen har gjort att jag överdoserat inolaxol för att fungera. Klimateriebesvär som torra slemhinnor, urinvägsinfektioner har gjort att jag ätit hormontabletter alldeles för länge.
  Nu: Äter enbart värktabletter till natten, håller på att trappa ut hormontabletter, slutat helt med in... Läs hela recensionen

 7. Konkret kokbok
  Ulrika Forsberg, 22 september 2020

  Tydlig, lättläst och konkret kokbok som ger lärdomar om kroppens funktioner och olika behov. Peppande och sund inställning till "dieten". Lyfter vikten av att vara snäll mot sig själv. Hjälpmedel att använda när motivationen tryter.
  Toppenbok.

 8. ALP
  Gwen, 21 februari 2020

  En bok som är lätt läst och lätt att börja använda, inte en massa krångliga recept.Kan man sedan bli hjälpt med sin sköldkörtel så är det ju bara +.

 9. Helt fantastisk!
  Nina , 14 januari 2020

  Jag är såå imponerad av Anna! Hon lyckas beskriva i detalj vad som händer i kroppen om vi matar den med fel bränsle men på ett mycket enkelt sätt och helt utan pekpinnar. Jag är helt lyrisk och rekommenderar alla som är intresserade att läsa boken.
  Om du har något hälsoproblem eller en "omöjlig" kropp som jag så säger jag bara läs boken! Min sköldkörtel börjar läka och vikten börjar gå neråt för första gången på över 10 år trots massiv träning eller andra insatser. Dessutom kommer energi... Läs hela recensionen

 10. Bästa på länge
  Berit Anita Vesterberg, 7 december 2019

  Har börjat lite smått med alp kosten för att komma in i den, efter jul blir det helt och hållet alp kosten,

 11. Ger inblick i hur du läker med kostens hjälp.
  Pia Kristina Viklund, 25 november 2019

  Har egna erfarenheter om kost och hälsa då jag sedan två år är symtomfri fibromyalgiker. Kunskap om hur kroppen fungerar var det som fick mig att få motivation till att göra de förändringar som behövdes.

 12. Min väg

  Ett sätt att hitta min väg för att få min kropp att fungera. Ger ett val bland mängden av olika dieter. Kunskap om näringsämnen och om Kroppen.

Visa alla 12 recensioner

Fler böcker av Anna Hallén Buitenhuis