ALP kokboken : lösningen för dig med den envisa kroppen (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage (Board book)
Språk
Svenska
Antal sidor
152
Utgivningsdatum
2019-11-01
Upplaga
1
Förlag
A & A Publisher
Originaltitel
ALP KOKBOKEN - Lösningen för dig med den envisa kroppen
Medarbetare
Sundquist, Petra (red.) / Desser, Klara (form)
SAB
Qca
ISBN
9789082729634
ALP kokboken : lösningen för dig med den envisa kroppen (kartonnage)

ALP kokboken : lösningen för dig med den envisa kroppen

Kartonnage Svenska, 2019-11-01
248
Skickas inom 5-8 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Med ett stort intresse för kroppens biokemi, kostens uppgifter och livets påverkan på vår hälsa, energi och vikt har Anna under årens lopp skrivit 11 böcker. Nu kommer bok 12 & 13 och du håller i en av dessa. Anna var den klassiska jojobantaren som till slut hittade sin viktminskning och stabilitet i en sund kost. Hon gick ner 34 kilo och lovade sig själv att aldrig gå upp i vikt. Hon höll löftet i 17 år då hon plötsligt började gå upp i vikt igen.Tre år senare vägde hon 20 kilo mer och "ingenting" fungerade längre. Med djup kunskap, stor nyfikenhet och ett mod att gå utanför boxen skapade hon ALP - Annas Leptin Protokoll.

Pusselbiten blev ALP vilken nu har fungerat för hundratals "omöj-liga kroppar". Har du provat allt och ingenting fungerar? Du kan- ske till och med upplever att du börjat gå upp utan att ha förändrat något. Det är dags att samarbeta med din kropp & hjärna och slippa ord som "kämpa", "fuska" och "börja om". Inga pulver, piller, hittepåprodukter, ersättningsprodukter eller kemikalier.Vi äter mat var dag och vi äter frukost, lunch och middag. ALP fokuserar på att höja din ämnesomsättning vilket ger dig både energi och viktminskning. Det är dags att börja leva livet i stället för att tugga det! Är det din tur nu?

ALP Kokboken ger dig kunskap, teknikerna och underbara recept.

" Känner mig så fri, fri från sug av olika slag. Finns inte en tanke på att köpa choklad eller något annat som inte ingår i T1-T3. Provade ALP som ett sista halmstrå för att få igång min kropp. Det fungerar!"
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. ALP kokboken : lösningen för dig med den envisa kroppen
  2. +
  3. Lymfan, levern & livet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Lymfan, levern & livet av Anna Hallén Buitenhuis, Lise Benberg (kartonnage).

Köp båda 2 för 507 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om ALP kokboken : lösningen för dig med den ...