Lymfan, levern & livet (kartonnage)
På topplistor
Fler böcker inom
Format
Kartonnage (Board book)
Språk
Svenska
Antal sidor
176
Utgivningsdatum
2019-11-01
Upplaga
1
Förlag
A & A Publisher
Medarbetare
Lind, Kerstin (red.) / Lind, Bertil (red.) / Hörndahl, Ewa-Marie (form)
ISBN
9789082729641
Lymfan, levern & livet (kartonnage)

Lymfan, levern & livet

Kartonnage Svenska, 2019-11-01
259
Skickas inom 5-8 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
"Finns det forskning på det?" är en fråga som ofta återkommer. Ja boken och slutsatserna är baserad på "vetenskap och beprövad erfarenhet". Dilemmat som alltid dyker upp är vem som har mandat att välja ut vilken vetenskap och beprövad erfarenhet det är som är den korrekta och sanna. Vi har sökt i databasen MEDLINE och funnit ca 35 000 träffar på Yoga, Mindfulness och Meditation som sökord. De tidigaste studierna i databasen är från 1948, trots detta anses dessa inte ha tillräcklig forskning bakom sig för att få användas som alternativ till piller i skolmedicinen. De klassas i stället som alternativa metoder till skolmedicinen som i sin tur bara varit "självklar" i ca 70 år.

Det lymfatiska systemet, immunsystemet och andningen har varit i fokus i den asiatiska medicinen i tusentals år. Är det tillräckligt för att räknas som "beprövad erfarenhet"? Du som läsare får själv känna efter och värdera. Vi har landat i att kunskap som fungerat i tusentals år samt överensstämmer med den grundläggande vetenskapen om vår biokemi, är sann och har tyngd som "beprövad erfarenhet".

Lise och Anna har skapat en helhet av detaljer och ett sammanhang mellan teori och praktik. Det finns inte en universallösning som fungerar på alla. Du är unik. Du är unik och kommer behöva din unika lösning. Lyssna på din kropp. Lita på din kropp och använd kunskap för att ge din kropp allt den behöver för att kunna finstämma sin orkester så du mår ditt allra bästa. Kroppen vill att du ska må strålande och kommer göra allt för att hjälpa och stötta dig, om den bara får en chans.
LYMFATISK YOGA
I den lymfatiska yogan har Lises kombinerat rörelse & stillhet på ett sätt som återskapar lymfflödet samt ger återhämtning för både kropp, själ och sinne. En kombination av rörelse & stillhet, avslappning och renande flöden. Via QR- koder i boken leder Lise dig med lugn och trygg norrländska genom yogapositioner som främjar lymfflödet. Rörelserna görs lugnt, medvetet och fokuserat med fokus på andningen.

LYMFAN, LEVERN & LIVET
Allt hänger ihop. Anna sätter ihop lymfan, levern & livet tillsammans med dina hormoner och önskan om att må ditt allra bästa. Hon har även skapat ALP för att hitta en lösning för den envisa och omöjliga kroppen gällande viktminskning och energi. Du kommer även att göra en djupdykning i leptin och lära dig mer om ämnesomsättning och hur du bygger energi för skratt, nyfikenhet och kreativitet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Lymfan, levern & livet
  2. +
  3. ALP kokboken : lösningen för dig med den envisa kroppen

De som köpt den här boken har ofta också köpt ALP kokboken : lösningen för dig med den envisa... av Anna Hallén Buitenhuis (kartonnage).

Köp båda 2 för 507 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Lymfan, levern & livet