Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
253
Utgivningsdatum
2005-04-01
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Översättare
Marianne Mattsson
Originalspråk
Engelska
Originaltitel
The Big Love
Medarbetare
Acedo, Sara R (form)
Dimensioner
177 x 120 x 23 mm
Vikt
280 g
SAB
Hce
ISBN
9789100101312
Min stora kärlek (inbunden)

Min stora kärlek

Inbunden Svenska, 2005-04-01

Slutsåld

När Alison skickar ut sin sambo för att köpa senap till en gemensam middag och han istället för att återvända hör av sig och gör slut – på telefon! – så inser hon att det kanske var dumt att smuggla ner en bild på en förlovningsring i hans väska. Dumpningen inkluderar de värsta ingredienserna – svek, förvåning och offentlig förödmjukelse. Dessutom har han bedragit Alison under det senaste halvåret med en gammal flickvän från college som är ”som en drog”. Alison som nu måste finna sig tillrätta i singeltillvaron inser att hennes strikt kristna uppfostran har gjort att hon står helt utan erfarenheter av ett frigjort singelliv. Alison ställs nu inför sådana saker som de flesta andra redan klarat av i tjugoårsåldern. På tidningsredaktionen där Alison jobbar dyker plötsligt en okänd snygg kille upp och med ens befinner sig Alison i en förbindelse som är både hemlig och tillfällig – men går det verkligen att ändra den man är hur som helst? Är det ens möjligt för Alison att ha sex utan känslor? Inte heller har elva års terapi hos lågprispsykologer gjort någon nytta. När hon till råga på allt får sparken, så har hon nått botten. Hennes liv är förstört just när hon själv trodde att det var som bäst…           Alisons sökande efter kärlek leder till många dråpliga situationer och är en berättelse som innehåller både värme och djup.
Min stora kärlek har blivit en stor bästsäljare i sitt hemland, en succé i många andra länder och filmrättigheterna är sålda sedan länge.
 ”Det här är en underbar beskrivning av hur man slipper undan Den Stora Kärleken när den blivit dålig.”Publishers Weekly  
 
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Min stora kärlek

Övrig information

När Alison skickar ut sin sambo för att köpa senap till en gemensam middag och han istället för att återvända hör av sig och gör slut på telefon! så inser hon att det kanske var dumt att smuggla ner en bild på en vigselring i hans väska. Dumpningen inkluderar de värsta ingredienserna svek, förvåning och offentlig förödmjukelse och nu måste hon finna sig tillrätta i singeltillvaron. När hon sedan får reda på att han bedragit henne och hon till råga på allt får sparken, så har hon nått botten. Hennes liv är förstört just när hon själv trodde att det var som bäst& Alisons sökande efter kärlek leder till många dråpliga situationer och är en berättelse som innehåller både värme och djup.