Massmedier : en bok om press, radio & tv (kartonnage)
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
505
Utgivningsdatum
2005-08-01
Upplaga
8
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Medarbetare
Weibull, Lennart (medf.)
Illustrationer
ill.
Dimensioner
220 x 150 x 38 mm
Vikt
840 g
SAB
Bs-c
ISBN
9789100106539
Massmedier : en bok om press, radio & tv (kartonnage)

Massmedier : en bok om press, radio & tv

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Kartonnage Svenska, 2005-08-01

Slutsåld

Få områden ändras så snabbt som massmedieområdet. Nya medier kommer till, andra förändras. Förutsättningarna för nyhetsförmedling, opinionsbildning och journalistik bygger på gamla traditioner, men de skiftar snabbt. ;assmedier har blivit ett standardverk som är nödvändigt för alla som vill hålla sina kunskaper om medievärlden aktuella. Den snabba utvecklingen inom press, radio och tv och nya resultat från medieforskningen gör att boken allt oftare måste uppdateras. Så har skett med den volym som nu föreligger. Författarna Stig Hadenius och Lennart Weibull är professorer i journalistik respektive massmedieforskning.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Massmedier : en bok om press, radio & tv. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Masmediemakten är stundtals skrämmande, en riktigt bra...
    Sebastian Lindqvist (Stockholm), 16 april 2013

    Masmediemakten är stundtals skrämmande, en riktigt bra bok om hur massmedia egentligen fungerar och hur de manipulerar tittare och läsare, men även hur medier kan pusha för positiva och negativa budskap.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna

Övrig information

Få områden förändras så snabbt som massmedieområdet. Nya medier kommer till och andra försvinner. Förutsättningarna för nyhetsförmedling, opinionsbildning och journalistik bygger på gamla traditioner men de skiftar snabbt.

Massmedier har blivit en klassiker och ett standarverk som är nödvändigt för alla, både de som vill sätta sig in i vad som händer i medievärlden och de som vill hålla sina kunskaper aktuella.