Jamies Italien (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
317
Utgivningsdatum
2006-05-01
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Översättare
Kerstin Törngren
Originalspråk
Engelska
Originaltitel
Jamie's Italy
Medarbetare
Loftus, David (fotograf), Terry, Chris (fotograf)
Illustrationer
foto
Dimensioner
256 x 199 x 31 mm
Vikt
1180 g
SAB
Qcadb-i
ISBN
9789100110086
Jamies Italien (inbunden)

Jamies Italien

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden, Svenska, 2006-05-01

Slutsåld

Författaren har rest genom Italien och lagat mat tillsammans med italienare och lärt av dem. Mer än 120 recept skrevs ner under resan och återfinns här.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Jamies Italien. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fantastisk mat!
    Jan, 28 januari 2007

    Enkel, sund och god mat från Italien. Jamie Oliver har lyckats fånga upp det Italienska köket på ett bra sätt i den här boken. Boken innehåller ett brett urval av måltider baserat på råvaror som är enkla att få tag på även här i Sverige. Recepten är förhållandevisa lätta att följa även för någon som inte är van vid att laga mat. Jättegod mat!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jamie Oliver

Övrig information

Jamie Olivers nya bok handlar om landet som han älskar och som inspirerat honom genom hela hans karriär. Baserad på en ny brittisk TV-serie och innehållande mer än 120 nya recept är Jamies italienska kök en bok om Italiens smaker och dess människor, för alla som älskar mat lagad med riktig passion... När jag skrev den här boken ville jag inte bara visa en samling italienska recept, jag ville också dela med mig av mina upplevelser av Italien. Så jag skrev medan jag reste runt i landet, jag jobbade och åt och mötte människor. Jag ville hitta den genuina italienska maten och förmedla recept från folk som jag mötte längs vägen, från fiskare och bagare, från kvinnorna som gör färsk pasta dagligen och från dem som deltar i den lokala pastatävlingen på torgen. Jag ville uppleva den italienska andan, där matlagning och ätande är absolut centralt i familjelivet, oavsett vilken del av landet man befinner sig i.