Natten innan de hängde Ruth Ellis och andra berättelser ur mitt liv (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
186
Utgivningsdatum
2006-10-01
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Medarbetare
Ljungman, Anders (form)
Dimensioner
205 x 155 x 20 mm
Vikt
400 g
SAB
Gcz Strömstedt, Margareta
ISBN
9789100111441

Natten innan de hängde Ruth Ellis och andra berättelser ur mitt liv

(1 röst)
Inbunden,  Svenska, 2006-10-01

Slutsåld

De stora memoarerna ligger ständigt på salongsborden. De skarpa och skapande tankarna. De heroiska besluten. De omvälvande politiska skeendena. Allt det Intressanta, Viktiga, Betydelsefulla.

Mina berättelser växer ur något annat. De växer ur de händelser och impulser - ibland tvivelaktiga impulser - jag i ögonblicket tagit på allvar, med konsekvenser jag inte kunnat förutse.

På vägen från missionshuset i Småland, över stenrösen och genom skogen ut i världen, har jag oupphörligt letat efter ett kvinnoliv med kärlek, närvaro och frihet och plötsligt, efter många år, upptäckt den människa som hela tiden funnits vid min sida.

Förvånade och skakade av livet och döden fick vi äntligen syn på varandra.

MARGARETA STRÖMSTEDT
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Margareta Strömstedt

Övrig information

De stora memoarerna ligger ständigt på salongsborden. De skarpa och skapande tankarna. De heroiska besluten. De omvälvande politiska skeendena. Allt det Intressanta, Viktiga, Betydelsefulla. Mina berättelser växer ur något annat. De växer ur de händelser och impulser - ibland tvivelaktiga impulser - jag i ögonblicket tagit på allvar, med konsekvenser jag inte kunnat förutse. På vägen från missionshuset i Småland, över stenrösen och genom skogen ut i världen, har jag oupphörligt letat efter ett kvinnoliv med kärlek, närvaro och frihet och plötsligt, efter många år, upptäckt den människa som hela tiden funnits vid min sida. Förvånade och skakade av livet och döden fick vi äntligen syn på varandra.
MARGARETA STRÖMSTEDT