Linas kvällsbok 1 & 2 (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
555
Utgivningsdatum
2007-01-01
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Medarbetare
Öberg, Linda (form)
Dimensioner
178 x 110 x 35 mm
Vikt
271 g
SAB
uHc
ISBN
9789100113995

Linas kvällsbok 1 & 2

(6 röster)  |  Läs 4 recensioner
Pocket,  Svenska, 2007-01-01

Slutsåld

Del 1: Lina är 15 år. Det är mycket hon är osäker på. Är hon och Thea verkligen vänner eller är Thea bara ihop med Lina för att hon är fulare och dummare? Är hon själv tillsammans med Danne bara för att han är kompis med Lillis som är tillsammans med Thea?

Även del 2 i denna volym.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Linas kvällsbok 1 & 2. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En tillbakablick till tonåren
  Emma, 15 mars 2011

  Det här är verkligen en bok man känner igen sig i, vare sig man är tonåring eller äldre. Är man som jag, lite äldre än tonåring, så får man en liten nostalgitripp tillbaka till "de vilda tonåren". Emma Hamberg skriver så målande att man nästan kan känna lukterna. Helt klart en av mina favoritförfattare!

 2. En underbar ungdomsbok
  Lena, 17 februari 2008

  Själv är jag ingen ungdom, men den var mycket rolig att läsa. Man levde sig tillbaka till tiden man själv var 15 år. Den är verkligen värd att läsa.

 3. Verkligen den bästa boken :D
  Amanda, 30 juni 2007

  Den här boken är jättebra!!!! Det är den bästa boken jag har läst!!

 4. BÄST!
  Julia, 3 april 2007

  Absolut den bästa jag har läst!

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Emma Hamberg

Övrig information

Del 1: Lina är 15 år och bor i Rödköping (Dödköping...), hon hatar att vara okysst (hon funderar till och med på att kyssa sin minderåriga kusin, snacka om panik) och berättar inte för någon att hennes älsklingsrätt är kåldolmar det är inte coolt (bara det att man lägger värsta rökarna av kål gör ju att det erkännandet går bort). Bästa vänner vet hon inte riktigt om hon har (vill de vara med henne bara för att hon är fulare och dummare än de?), och kärlek vet hon inte ett piss om när höstterminen i nian börjar. Men det här blir året då ALLT händer (lite väl mycket kanske...).

Även del 2 i denna volym