Gåtornas palats (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
420
Utgivningsdatum
2007-06-01
Förlag
Albert Bonnier
Översättare
Ola Klingberg
Originaltitel
Digital Fortress
Medarbetare
Eyre, John (form)
Dimensioner
235 x 164 x 29 mm
Vikt
650 g
SAB
Hce
ISBN
9789100115890
Gåtornas palats (kartonnage)

Gåtornas palats

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Kartonnage Svenska, 2007-06-01

Slutsåld

Kryptoteknikern Susan Fletcher kallas in av The National Security Agency (NSA), en topphemlig organisation. NSA:s dator TRANSLTOR har hittat en kod som den inte kan forcera. Susan upptäcker att NSA hålls som gisslan med hjälp av en kod som är så komplex, att om den släpps fri oskadliggörs USA:s hela underrättelsetjänst.

Orginaltitel: Digital Fortress
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Gåtornas palats. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Brown har gjort det igen!
    Christoffer, 24 augusti 2007

    Detta är en av browns bästa böcker. Jag gillar den verkligen. Den är väldigt spännande och man kan knappt sluta läsa. Jag rekommenderar den till alla som gillar Da Vinci-koden. LÄS DEN!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Dan Brown

Bloggat om Gåtornas palats

Övrig information

När the National Security Agencys oslagbara dator hittar en kod den inte kan forcera kallar man in sin bästa kryptoanalytiker, den brillianta Susan Fletcher. Det hon upptäcker sänder chockvågor genom maktens korridorer. NSA hålls som gisslan - inte med hjälp av vapen utan med en kod som är så komplex att om den släpps fri skjuts hela USA:s underrättelsetjänst i sank. Susan Fletcher fångas i en härva av hemligheter och lögner, och hon slåss för att rädda NSA som hon har ett starkt förtroende för. Efter att ha förråtts av alla får hon inte bara slåss för sitt land utan också för sitt liv. Till sist förstår hon att hon även slåss för att mannen som hon älskar ska få behålla livet.