Gåtornas palats (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
420
Utgivningsdatum
2007-10-01
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Översättare
Ola Klingberg
Originaltitel
Digital Fortress
Medarbetare
Eyre, John (form)
Dimensioner
178 x 105 x 25 mm
Vikt
240 g
SAB
Hce
ISBN
9789100116507
Gåtornas palats (pocket)

Gåtornas palats

(8 röster)  |  Läs 5 recensioner
Pocket Svenska, 2007-10-01

Slutsåld

The National Security Agency (NSA) är en topphemlig organisation, mycket mäktigare än CIA. När NSA:s oslagbara dator TRANSLTR hittar en kod den inte kan forcera kallar man in sin bästa kryptoanalytiker, den briljanta och vackra Susan Fletcher. Det hon upptäcker sänder chockvågor genom maktens korridorer. NSA hålls som gisslan – inte med hjälp av vapen utan med en kod som är så komplex att om den släpps fri skjuts hela USA:s underrättelsetjänst i sank. Två händelsekedjor sätts snabbt igång – Susan söker förrädaren inom NSA:s väggar, och hennes fästman, David Becker, skickas av NSA till Sevilla i en intensiv och farlig jakt på ringen som har kodens lösning ingraverad. Susan Fletcher fångas snart i en härva av hemligheter och lögner, och hon slåss för att rädda NSA som hon har ett starkt förtroende för. Sakta men säkert, i ett brinnande inferno bland mord och explosioner, går det dock upp för henne att hennes chef planerar mer än att bara bryta koden. Efter att ha förråtts av alla får hon inte bara slåss för sitt land utan också för sitt liv. Till sist förstår hon att hon även slåss för att mannen som hon älskar ska få behålla livet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Gåtornas palats. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Spännande, spännande!
  Elizabeth Blom, 7 februari 2014

  Jag älskar Dan Brown och alla hans böcker! Så mycket spänning, så mycket detaljer och fantastiska beskrivningar av platser där han kan finna ledtrådar och slutligen avslöja vem gjorde vad! Fantastisk!

 2. Ruggig spänning från början till slut
  Navid, 23 juli 2008

  Dan Browns debut och utan tvekan vilken otrolig debut. Läste klart den idag då jag började läsa den för några dagar sen och precis som Änglar och Demoner så kände jag att jag måste komma hem för att läsa hur de fortsätter. Storyn snurrar runt ständigt i tankarna. En riktigt bra bok som jag rekommenderar starkt.

 3. Mästerverk!
  Katarina, 28 januari 2008

  En av de bättre mästerverken av Dan Brown! Ett bok man inte får missa!

 4. Suck!
  Swempa, 13 december 2007

  Tyvärr en tråkig bok. Inte alls i paritet med Da Vinci och Änglar och demoner.

 5. Skräp!
  Zeke, 17 november 2007

  En präktig kalkon. Trovärdigheten är noll.

Visa alla 5 recensioner

Bloggat om Gåtornas palats