Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
405
Utgivningsdatum
2008-03-01
Upplaga
1
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Översättare
Johan Nilsson
Originaltitel
Jamie at home
Medarbetare
Loftus, David (foto)
Dimensioner
255 x 196 x 37 mm
Vikt
1380 g
SAB
Qcaa
ISBN
9789100117924
Hemma hos Jamie : fyra årstider i köket (inbunden)

Hemma hos Jamie : fyra årstider i köket

(1 röst)
Inbunden Svenska, 2008-03-01

Slutsåld

"Den här boken ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Det är inget nonsens utan enkel matlagning med härliga smaker, året runt. När jag började skriva hade jag ingen aning om vad det skulle bli för slags recept, men jag blev snabbt mycket inspirerad av ... mitt grönsaksland.

Förra året insåg jag att man inte alltid behöver ge sig ut i världen för att få inspiration. Genom att vara hemma och öppen för nya intryck kan man också få nya ideer. Jag gillar att vara hemma i byn där jag växte upp och arbeta med chefen - Moder Natur - i min trädgård och se alla vackra grönsaker komma upp ur jorden. I boken hittar du över hundra recept, en del fakta om plantering och tips om du också funderar på att börja odla!" Jamie

Jamie har flyttat ut på landet! I Hemma hos Jamie utgår han från vad naturen för tillfället har att bjuda på. Här finns recept av alla de slag: Vad sags om carpaccio med marinerad bönsallad, varmrökt lax med chilisalsa, svampbruschetta och sallad på avocado och grillade morötter med apelsin och citrondressing för att bara nämna några. Det finns också uppslag med Jamies egna favoritgrönsaker och handfasta odlingstips liksom kapitel om vilt och jakt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jamie Oliver