Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
434
Utgivningsdatum
2010-05-11
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Översättare
Carla Wiberg
Originaltitel
Her Fearful Symmetry
Medarbetare
Magnusson, Jens (form)
Dimensioner
220 x 140 x 30 mm
Vikt
626 g
SAB
Hce
ISBN
9789100124113
Själens osaliga längtan (inbunden)

Själens osaliga längtan

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2010-05-11

Slutsåld

När Elspeth Noblin dör av cancer skänker hon alla sina tillhörigheter och sin vackra lägenhet till sina systerdöttrar, enäggstvillingarna Julia och Valentina. Mycket snart får de kontakt med de besynnerliga grannarna i det gamla huset - från den trevlige korsordsskaparen med tvångssyndrom som bor ovanför dem till mosterns mystiske älskare som lever i våningen under. Men den som påverkar tvillingarna mest är deras döda moster. Hon tycks varken vilja lämna lägenheten eller flickornas liv i fred...

En djupt fascinerande berättelse om kärlek och identitet, om hemligheter och systerskap och om en längtan att få leva - också efter döden.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Själens osaliga längtan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Måsteläsning, i sanning
  Krueger, 11 augusti 2010

  Jag håller helt med föregående talare i det att detta sannerligen är en av de bästa böcker som finns att läsa.

  Niffenegger kan det där med att skriva romaner med extra skruv; översättningen är kompetent och språket på sina ställen riktigt inspirerat. En fullträff till bok oavsett vilken genre man gillar.

 2. Du måste läsa den här!
  Rebecca, 16 juli 2010

  Den här boken är en utav de bästa böckerna jag har läst. Boken är en liten pärla som man aldrig vill ska ta slut. För alla anglofiler, romantiker och mystiker rekommenderas denna bok varmt. Känner ni ett tvillingpar är detta boken de måsta läsa!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Audrey Niffenegger