Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
411
Utgivningsdatum
2011-04-29
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Illustratör/Fotograf
Cassandra Rhodin
Dimensioner
210 x 135 x 31 mm
Vikt
533 g
SAB
Hc
ISBN
9789100125394
Stockholm rosé (inbunden)

Stockholm rosé

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2011-04-29

Slutsåld

"Du tar dig igenom det här, Desdemona. Ända sedan vi förväxlade din mammas aborttid med bilbesiktningen så har du inte gjort något annat än överlevt. Slår man upp överlevare i en ordbok så hittar man en bild av dig."
26-åriga Desdemona ?Destiny? Ohlsson blir lämnad av sin pojkvän Ludwig på det som skulle ha varit deras förlovningsfest. Medan Ludwig istället roar sig i Dubai tillsammans med den 19-åriga dykinstruktören Bambi sitter Destiny ensam i den nyinköpta våningen som går i kaffekulörer och funderar ut en plan i sex steg för att få Ludwig tillbaka. Tillsammans med vännerna Daphne, Tessan och Tessans lillasyster parerar hon bakfylleångest, åldersnoja och begynnande livsleda med flärd, förmiddagscocktails och champagne samtidigt som hon gör allt i sin makt för att omvandla sex-stegs-systemet till praktik. Men en tablettmissbrukande glamourmodell som återvänder från Los Angeles, ogifta gifta män med klotformade presenter och Destinys pappas pojkvän (som anser att hon bör anpassa sin livsstil efter sin ekonomi) riskerar att komplicera, inte bara Destinys framfart, utan även hela sex-stegs-systemet. Stockholm rosé är en rolig roman om en livskris. Och om skor.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Stockholm rosé. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Rolig och intelligent chick-lit!
  Lilla My, 26 oktober 2012

  Känns lite smartare än "vanlig" chick-lit. Blandar allvar och humor på ett bra sätt. Skrattade galet mycket åt ett avsnitt, så chans för bra magträning på köpet ;)
  LÄS!!!!!!!!!

 2. Betyg: 3.
  Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 13 maj 2011

  En lättsam chick lit-bok som handlar om fyra väninnor, i dryga tjugofemårsåldern, i Stockholms innevärld. Tyvärr så tyckte jag kanske inte att boken var riktigt så bra som jag hade trott att den skulle vara, när jag läste om boken. Men den var ändå helt okej för några timmars lättsam underhållning.

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Stockholm rosé