Sunset Park (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
309
Utgivningsdatum
2011-09-30
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Översättare
Ulla Roseen
Originaltitel
Sunset Park
Medarbetare
Ulmaja, Nina (form)
Dimensioner
190 x 130 x 25 mm
Vikt
430 g
SAB
Hce
ISBN
9789100125974

Sunset Park

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2011-09-30

Slutsåld

Sju år har passerat sedan Miles Heller hastigt flydde både college och familj i New York. Nu arbetar han i stället i Florida med att tömma bostäder där familjer har blivit vräkta. Efter en kärlekshistoria med en brådmogen tonåring och med styvbroderns död ständigt hängande över sig som ett spöke, återvänder han till sist hem. Där hamnar han i Sunset Park, ett ruffigt område i Brooklyn, i ett hus som har ockuperats av en grupp konstnärer. Där finns Bing, den missnöjde musikern, Ellen, den melankoliska illustratören, samt Alice, den uttråkade doktoranden. I staden finns också Morris Heller, Miles pappa, en bokförläggare som förtvivlat försöker rädda både sitt förlag och sitt äktenskap, samtidigt som han hoppas på en återförening med sonen.Sunset Park är en roman om ett USA i förändring, om hopp, drömmar och kärleken till konsten trots tillvarons förutsättningar. Sunset Park befäster Paul Auster ännu en gång som en av nutidens bästa amerikanska berättare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Sunset Park. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Inte Austers bästa bok.
    bonadea, 15 oktober 2016

    Paul Auster är en fantastisk författare, hans starka sida är karaktärerna att de är mänskliga med alla brister och komplexa känslor som vi verkliga människor består av. Sunset Park är inte hans bästa bok, karaktärerna lever upp till förväntningar men själva storyn är svag. Det är en bok som man kan läsa men den lämnar inga spår efter sig utan faller i glömska i bokhyllan.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Paul Auster