Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
166
Utgivningsdatum
2011-05-27
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Medarbetare
Mattsson, Marina (form)
Dimensioner
176 x 126 x 16 mm
Vikt
251 g
SAB
Gcz Claesson, Stig
ISBN
9789100126636
Stig. (inbunden)

Stig.

(11 röster)
Inbunden Svenska, 2011-05-27
159
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
"På kvällen någon timme efter att Stig Claesson avlidit ringde någon från TT och berättade. Jag visste naturligtvis hur sjuk han varit och att döden var nära och ändå står vi ju alltid lika oförberedda när den väl kommer. Reportern från TT frågade vad Stig hade betytt för mig, hur jag såg på honom som författare, hur jag såg på honom som konstnär. Jag lyckades knappt säga något. När någon man hållit mycket av går bort vill man inget annat än att tända ett ljus i den tomhet som den döde lämnat efter sig och sedan tyst sitta vid dess flackande låga. Jag vet att det är för sent som så mycket nästan alltid är för sent, men i denna lilla bok har jag ändå försökt att ge ett svar på de där frågorna."I denna mycket personliga minnesbok berättar Niklas Rådström om Stig Claesson och deras vänskap.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Stig.
  2. +
  3. Hälsorevolutionen : vägen till en antiinflammatorisk livsstil : helheten, maten, forskningen, träningen, skönheten, insikten

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hälsorevolutionen : vägen till en antiinflammat... av Maria Borelius (inbunden).

Köp båda 2 för 238 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Stig.